MarktPlaza

IENYRID M4 PRO S+ MAX Electric Scooter 10 Inch Off-Road Pneumatic Tires

146x bekeken
6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

IENYRID M4 PRO S+ MAX Electric Scooter 10 Inch Off-Road Pneumatic Tires 800W Motor 45Km/h Max Speed 48V 20Ah Battery 75KM Range 150KG Max Load Dual Disc BrakesAfhalen is niet mogelijk.

Overzicht van alle producten vind je op eu9.nl

Bij categorie, alle merken met de kortingen.


Alle producten zijn nieuw, en het heeft ook geen zin om erop te bieden, je kan wel even checken 

wat de prijs is op dit moment.Je kan alleen online bestellen, stuur even een bericht om de link aan te vragen.Alle aangeboden producten komen uit Warehouses die zich in EU landen bevinden, dus er zijn geen invoerkosten.Geschatte levertijd is anders per warehouse [Land] reken op 3 - 10 werkdagen.De aangeven prijzen kunnen afwijken omdat het om aanbiedingen gaat, maar dat wordt al vermeld zodra u de link van ons krijgt wat de prijs is.

Betalen kan met Ideal, Paypal, Klarna en alle andere kaarten.


Verzendkosten vanaf gratis tot .... dat is ook per item verschillend.


Highlights


10" Off-road Pneumatic Tires

10 Inch Off-road tires provide high performance with extra power. 

Pneumatic tires are more shock-absorbing and more comfortable than solid tires. 

Easily cross the speed bump and effectively, deal with rough roads.

800W Motor

Frequency conversion high-speed motor provides strong power, the climbing ability to 10-20 degrees. 

48V 20Ah Battery

45km/h max speed and travel up to 40-75km without recharging.

This is an electric scooter for adults suitable for daily commuting and Off-road.

Foldable Design

IENYRID M4 PRO S+ MAX electric kick scooter with portable folding design. 

Easy to fold this adults electric scooters in two steps. 

You can be put in your car trunk or carry it into subway and bus. 

Save your precious time.

Safe Driving System

Double brake system, front and rear porous disc brake, equipped with porous disc brake system and E-ABS anti-lock braking system, which can achieve efficient braking, quick response, safe riding. 

This motorized scooter built-in high power lamp beads for long range headlamp and red warning tail light, in the meantime, a colorful strip light on the both side of the deck, greatly improve the safety driving in the dark street at night.

Specification

General

Brand: IENYRID
Type: Electric Scooter
Model: M4PRO S+ MAX
Color: Black

Specification

Certificates: CE ROHS 
Battery:48V 20Ah
Charge Time:6-8h
Motor: 800W
Top Speed: 45km/h
Driving Mileage: 40-75km without recharging
Rear Mudguard Bracket: metal
Tyre Size: 10" off-road pneumatic tires
Max Load:150kg
Weight & Size Product Weight: 25.38kg
Package Weight: 29.94kg
Product Size(L x W x H): 117 x 60 x 130cm
Package Size(L x W x H): 120 x 25 x 49.5cm


Package Contents

1 x Charger
1 x User Manual
1 x Toolkit
1 x Electic Scooter

Retourneren

GeekBuying adviseert oprecht elke gerespecteerde klant om de volgende voorschriften zorgvuldig te lezen alvorens te kopen:

1.Productteruggave moet gebeuren via een van de goedgekeurde verzendmethoden en retouradres van Geekbuying; Ons Ondersteuningscentrum kan u meer informatie geven.

2.Klanten worden maximaal één keer in rekening gebracht voor verzendkosten (inclusief retourzendingen); Geen restocking om de consument te betalen voor de teruggave van het product.

3. Voor terugbetalingen zal de verwerkingstijd voor ons om door te gaan met de terugbetaling tussen 3-6 werkdagen na ontvangst van uw geretourneerde artikel zijn.

Hierna hangt de terugbetalingstijd af van de betaalmethode. Zie hieronder voor meer informatie:
-PayPal-terugbetalingen kunnen tot 48 uur duren om te verwerken en in uw account te verschijnen.
- Terugbetaling van creditcardbetalingen duurt tussen 7-14 werkdagen om in uw account te verschijnen. Deze vertraging is volledig afhankelijk van uw creditcardmaatschappij en eventuele tussenpersonen.

1 jaar garantie

GeekBuying biedt 1-jaargarantie voor Consumer Electronic-producten zoals TV BOX, TABLET, CELLPHONE, GAMEPAD, VEILIGHEIDSPRODUCTEN, enzovoort (RC quadcopter valt niet onder de garantie)

Als artikelen van de bovenstaande categorieën om niet-kunstmatige redenen defect zijn binnen een jaar garantie (te rekenen vanaf de datum van aankomst), kunnen klanten de artikelen gratis retourneren voor reparatie.

Disassembleren, verkeerd gebruiken, laten vallen, waterloog of andere kunstmatige factoren om de schade aan het item te veroorzaken vallen niet onder deze garantie.

GeekBuying is verantwoordelijk voor alle reparatiekosten en niet-kunstmatige kosten voor vervanging van onderdelen (deze gratis reparatieregel is niet van toepassing op moederbord en scherm)

DOA (items defect bij aankomst)

Klanten dienen contact op te nemen met onze klantenondersteuning binnen 2 dagen na ontvangst van de goederen voor de DOA-situatie.

-De buitenverpakking is gebroken of uit vorm
1. Dien onmiddellijk een zaak in bij het koeriersbedrijf en ontvang een bevestiging in de vorm van een papieren bewijs met stempel erop.
2. Stuur ons een e-mail met foto's bijgevoegd van de ontvangen artikelen / pakket en gedetailleerde informatie om het probleem te beschrijven, samen met het bovengenoemde papieren bewijs en zaaknummer waarmee we de zaak snel kunnen bevestigen.
3. Nadat we alle vereiste informatie hebben geverifieerd, zullen we ofwel een vervangende of een volledige restitutie verstrekken, afhankelijk van uw behoefte.

-De buitenverpakking verkeert in een goede staat terwijl het artikel niet werkt.
1. Stuur ons een e-mail met foto's bijgevoegd van de ontvangen items / pakket en gedetailleerde informatie om het probleem te beschrijven.
2. Nadat we alle vereiste informatie hebben geverifieerd, zullen we ofwel een vervangende of een volledige restitutie verstrekken, afhankelijk van uw behoefte.

Items ontbreken bij aankomst
1. Stuur ons een e-mail met foto's bijgevoegd van de ontvangen items / pakket en gedetailleerde informatie om het probleem te beschrijven.
2. Nadat we alle benodigde informatie hebben geverifieerd, sturen we je het ontbrekende item van het pakket.

Let op: