MarktPlaza

iDance Bluetooth speaker Party Tower XD8N

192x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

iDance Bluetooth speaker Party Tower XD8N

Bluetooth Party Tower

Je kunt gemakkelijk via de Bluetooth technologie van jouw mobiele apparaten je favoriete muziek afspelen tot 10 meter.
De LED verlichting van de party tower synchroniseert met de muziek die je afspeelt. Dat geldt ook voor de Discobal die kleurrijke draaiende lichtpatronen projecteert op de muren en plafonds! Zo geniet je van een lichtshow tijdens het luisteren van jouw leukste muziek!
De ongeveer een meter lange XD8N Party Tower bestaat vanaf de benedenverdieping uit twee 4 inch full range driver speakers met een RMS uitgangsvermogen van 14 watt. Daarmee kunt uw favoriete liedjes lekker mee door de ruimte laten schallen. Een aantal verdiepingen hoger begint de LED-verlichting. Op deze afdeling worden LED-patronen gevormd die zich aanpassen aan de muziek voor een feestelijk, visueel effect. Op het dak van de flat bevindt zich naast de bediening ook de 'kroon op het werk': de discobal. Die tovert een draaiend lichteffect op uw plafond en muren.
De Bluetooth-functie zorgt ervoor dat u alle apparaten met die verbinding erop aan kunt sluiten om zo de perfecte playlist af te spelen. Zorg er wel voor dat u niet verder dan tien meter van de Tower afstaat, anders heeft u geen muziek meer. En als u echt 'sky high' wilt gaan, dan kunt u de meegeleverde microfoon in de aux-ingang pluggen en de karaoke of meezingers aanslingeren. Reken maar dat uw feestje letterlijk door het dak gaat.

Specificaties
Netstroom ADAPTER AC Input :AC~ 100-240V 50/60Hz
Geluidsbron Input Bluetooth, 1/4 Microfoon Aux-In
Signaal-ruisverhoudintg Meer dan 45dB
DC Output = 15V , 2000mA
Speaker afmeting 4 Full range driver X 2
Luidspreker uitgangsvermogen 14W X2 RMS Power Output
1x microfoon bij inbegrepen
afmetingen 29 cm L x 27 cm B x 108 cm H

Karaoke-Jo
Dik Broeken 12
7877tc Tweede Valthermond
Drenthe /Holland
Gsm : 06-23748251
Tel: 0031(0)599-661302