IBS Thriller 55: Maggie Shayne - Gestolde Angst

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 49x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Op de ochtend na een feestje wordt agent Bryan Kendall met een kater wakker op de vloer van zijn badkamer. Als hij naar bed strompelt om naast zijn vriendin te gaan liggen, doet hij een ijzingwekkende ontdekking. Haar lichaam is koud en stijf, en wanneer hij de gordijnen opent, ziet hij de wurgsporen op haar hals.

Alles wijst erop dat ze het slachtoffer is geworden van dezelfde seriemoordenaar die zestien jaar geleden in Shadow Falls opereerde. Zelfs zijn handelsmerk, een glaasje dat op het nachtkastje is achtergelaten, ontbreekt niet. Alleen: dat is onmogelijk, want de Nightcap Strangler is kort geleden in zijn cel gestorven. Is er een copycat aan het werk? Of is destijds de verkeerde man gepakt?

Als belangrijkste verdachte moet Bryan zelf naar de dader op zoek gaan. Op de hielen gezeten door de politie begint hij een bezeten zoektocht, samen met Dawn Jones. Ooit was ze zijn grote liefde, nu is ze de enige die hem kan helpen.

Wat ze allebei niet weten, is dat de moordenaar elke beweging verrukt gadeslaat, genietend van het feit dat zijn ultieme doel dichterbij komt, stapje voor stapje...


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.