MarktPlaza

IBS HR 145: Candace Camp - Geheim Van Het Hart

157x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Michael Trent, graaf van Westhampton, is tevreden met het rustige bestaan dat hij leidt op zijn landgoed. Het mondaine leven is niet aan hem besteed, en ook is hij niet echt op zoek naar een echtgenote. Tot hij in één klap verliefd wordt op de mooie Rachel Aincourt. Hij vraagt om haar hand en de Aincourts, blij met deze goede partij, stemmen toe.
De enige die niet blij is, is Rachel zelf. Hoewel ze toezegt te trouwen met Michael, is ze eigenlijk verliefd op de mysterieuze Anthony Birkshaw. Wanneer ze de kans krijgt met hem te vluchten, grijpt ze die met beide handen aan. De gelieven worden onderschept, en Rachel geeft alsnog haar jawoord aan Michael, die zo genereus is haar haar misstap te vergeven. Het huwelijk blijft echter een verstandshuwelijk, zelfs na zes jaar...
Michael is weliswaar een liefhebbende echtgenoot, maar Rachel mist de hartstocht. Wat ze niet weet, is dat achter haar gezapige eega een gepassioneerd man schuilgaat die een dubbelleven leidt en die dus helemaal niet zo braaf is als ze altijd heeft gedacht!