MarktPlaza

IBS HR 137: Candace Camp - Verscholen Hart

177x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Richard, hertog van Cleybourne, keert terug naar zijn kasteel om te sterven. Na de dood van zijn vrouw en dochtertje, vier jaar eerder, rijgen de dagen zich eindeloos aaneen. Het moment is daar om een eind te maken aan zijn lijdensweg.
Het lot besluit echter anders, wanneer op een koude winteravond een onbekende vrouw zijn huis binnendringt om hem brutaalweg mee te delen dat hij de voogd is geworden van een jong meisje. Zijn verbazing wordt nog groter als ze eraan toevoegt dat zijzelf de gouvernante is. Hij kan maar moeilijk geloven dat een trotse vrouw als zij zich zou schikken in zo'n gedienstige rol.
Omdat hij zo gauw niet weet wat hij met de situatie aan moet, laat hij haar en het meisje voorlopig blijven. Dat dat een zeer domme beslissing is, ziet hij pas in wanneer hij nog meer ongenode gasten op zijn dak krijg en verwikkeld raakt in de ene intrige na de andere. Binnen de kortste keren ligt zijn leven overhoop, en daar is maar één persoon schuldig aan: die irritante, maar ó zo aantrekkelijke gouvernante!