MarktPlaza

Hyundai Tucson - 2.0i Style | Climate Control | Trekhaak

509x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: feb 2005 - mrt 2010
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 184 Nm
GVW: 2.050 kg
Afmetingen (LxBxH): 433 x 183 x 173 cm
Wielbasis: 263 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 180 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,0 l/100km (1 op 12,5)
Brandstofverbruik in de stad: 10,4 l/100km (1 op 9,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
CO2 uitstoot: 190 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
Referentienummer: 2849
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
Er is volop leefruimte in deze Hyundai Tucson, een perfecte kruising tussen veelzijdigheid en comfort. Deze auto uit 2007 heeft 171345 kilometer gelopen. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.
Plaats voor vijf personen of genoeg plek voor uw aankopen bij de bouwmarkt, de veelzijdige Hyundai Tucson biedt het allemaal. Dit ruimtewonder is van het bouwjaar 2007 en heeft 171345 kilometer op de teller staan. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. U bent in deze Hyundai ook voorzien van lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.
Autobedrijf Schippers is een familie bedrijf dat al meer dan 60 jaar in Rijssen gevestigd is en dealer van de merken Hyundai en Fiat.
Ook voor bedrijven hebben wij volop keuze, wij hebben onze eigen lease afdeling waar wij u deskundig te woord kunnen staan over de vele mogelijkheden die er zijn.
U bent van harte welkom!