MarktPlaza

Hyundai Tucson - 2.0i Dynamic Sense | Airco | Trekhaak

480x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: nov 2006 - apr 2007
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 184 Nm
GVW: 2.050 kg
Afmetingen (LxBxH): 433 x 183 x 173 cm
Wielbasis: 263 cm
Acceleratie (0-100): 10,4 s
Topsnelheid: 180 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,0 l/100km (1 op 12,5)
Brandstofverbruik in de stad: 10,4 l/100km (1 op 9,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
CO2 uitstoot: 190 g/km
Emissieklasse: Euro4
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoon voorbereiding
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Radio-cd/mp3 speler
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze Hyundai Tucson heeft 165938 kilometer gelopen. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, getint glas, verstelbare lendesteunen, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Met één druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. U bent in deze Hyundai ook voorzien van lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Hyundai in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Met zijn hoge postuur en grote wielen is dit een auto waarmee u overal gezien mag worden. Deze Hyundai Tucson uit 2007 heeft 165938 kilometer gelopen. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, getint glas, verstelbare lendesteunen, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Ja, ook airconditioning is in deze auto aanwezig. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?
Autobedrijf Schippers is een familie bedrijf dat al meer dan 60 jaar in Rijssen gevestigd is en dealer van de merken Hyundai en Fiat.
Ook voor bedrijven hebben wij volop keuze, wij hebben onze eigen lease afdeling waar wij u deskundig te woord kunnen staan over de vele mogelijkheden die er zijn.
U bent van harte welkom!