MarktPlaza

Hyundai Santa Fe - 2.4i-16V Elite 146pk Leder Schuifdak Trekhaak 2000kg

692x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 2.240 kg
Afmetingen (LxBxH): 450 x 182 x 173 cm
Wielbasis: 26 cm
Acceleratie (0-100): 11,4 s
Topsnelheid: 173 km/u
Interieurkleur: Donkergrijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 9,8 l/100km (1 op 10,2)
Brandstofverbruik in de stad: 13,0 l/100km (1 op 7,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,9 l/100km (1 op 12,7)
CO2 uitstoot: 234 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 202 - 227 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 3e Eigenaar
- Airbag passagier
- Armsteun
- BIEDEN VIA EMAIL IS ZINLOOS
- Distributie vervangen
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch schuif-/kanteldak
- Goede caravantrekker
- Goed onderhouden
- Grote bagageruimte
- Hoge instap / zit
- Inruil mogelijk
- Lederen interieur
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metallic lak
- NAP aanwezig
- Niet in gerookt
- Onderhoudshistorie aanw.
- Trekgewicht 2.000 kg.
- Voorstoelen verwarmd
Iedere autoliefhebber weet het, uit Korea komen auto’s die met een groot gevoel voor kwaliteit zijn gebouwd. Auto’s met karakter, gemaakt voor de veeleisende automobilist. De aandrijving van deze Hyundai wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Het interieur van deze auto is bekleed met leer voor een ongeëvenaard luxueuze uitstraling. Ook in de winter en als het koud is, hebt u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.
Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. De Hyundai is standaard voorzien van: boordcomputer en centrale portiervergrendeling.
Zoals u mag verwachten van deze Hyundai Santa Fe is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.
Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.
Goed onderhouden SUV; Santa Fe 2.4i-16v 146pk met een trekvermogen van 2.000kg. Voorzien van o.a. lederen bekleding, elektrisch schuif-kanteldak, trekhaak, sportvelgen, clima, cruise control, privay-glass, etc. De onderhoudshistorie is merendeels aanwezig. APK gekeurd tot november 2020 ! ...INRUIL IS MOGELIJK.
WE KRIJGEN REGELMATIG DE VRAAG WAT 'DE LAAGSTE PRIJS' IS VAN DE AUTO. EEN MOGELIJKE KORTING BESPREKEN WE ALS U BIJ ONS BENT EN DE AUTO HEEFT GEZIEN/BEKEKEN. WIJ WERKEN REEDS MET MEENEEMPRIJZEN EN ER KOMEN GEEN EXTRA AFLEVERKOSTEN BIJ !
Van harte welkom bij Occasiondealer 't Gooi B.V. Onze specialisatie is de verkoop van gebruikte auto's in de prijsklasse van
€ 500,- tot € 5.000,- Onze occasions zijn afkomstig van dealerbedrijven, veelal voorzien van onderhoudshistorie, NAP en bereden door particulieren. De meeste auto's staan schoon en droog en worden getoond in twee verlichte showrooms alsmede op ons buitenterrein. Inruilen van uw huidige auto behoort bijna altijd tot de mogelijkheden. Wij berekenen geen afleverkosten maar werken met zogenaamde meeneemprijzen. De door u gekochte auto kan direct bij ons op naam worden gezet, is er sprake van een inruilauto, dan kunnen wij deze voor u direct vrijwaren. U kunt bij ons ook pinnen.
MEERDERE FOTO'S OP ONZE WEBSITE !!
Voor meer informatie over ons bedrijf en ons aanbod kunt u kijken op www.occasiondealerhetgooi.nl.
Onze openingstijden zijn op werkdagen van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Wij adviseren u wel van tevoren te bellen of de auto van uw keuze nog beschikbaar is.
U kunt bij ons ook pinnen.
Graag tot ziens in Kortenhoef gelegen in het hart van 't Gooi nabij Hilversum.
Adres:
Koninginneweg 64
1241 CW Kortenhoef
DRUK EN/OF ZETFOUTEN VOORBEHOUDEN