MarktPlaza

Hyundai ix35 - 2.0i Style Navi/ ECC/ PDC/ Regen/Licht

531x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2010 - nov 2013
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 194 Nm
GVW: 1.980 kg
Afmetingen (LxBxH): 441 x 182 x 167 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 10,4 s
Topsnelheid: 184 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
Brandstofverbruik in de stad: 9,8 l/100km (1 op 10,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
CO2 uitstoot: 177 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 1
Autotrust garantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 181 - 203 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank verwarmd
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Extra getint glas
- Lederen/stof bekleding
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Voorstoelen verwarmd
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Bagage-scheidingsnet
- Bagagedek
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Hoofdsteunen actief
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
De Koreaanse merken onderscheiden zich door geweldige bouwkwaliteit, uitstekende rijeigenschappen en slimme technologie. Neem bijvoorbeeld deze Hyundai ix35 uit 2010, die 105152 kilometer op de teller heeft staan. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Tijdens koude winterdagen verjaagt uw stoelverwarming de kou en maakt het rijden heerlijk comfortabel. De verwarmbare achterbank is een traktatie voor iedereen die achterin plaatsneemt. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Deze Hyundai is voorzien van knoppen op het stuur om het full map navigatiesysteem en het audiosysteem te bedienen. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Het luxeniveau in deze Hyundai is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. De uitrusting van deze auto is met lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes behoorlijk compleet.
Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Hyundai voor een proefrit reserveren.
Als geen ander weten de Koreaanse automerken auto’s te bouwen van een geweldige kwaliteit. Zoals bijvoorbeeld deze Hyundai ix35 uit 2010, die met zijn kilometerstand van 105152 in een uitstekende conditie verkeert. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Stoelverwarming maakt het leven in deze auto aangenaam op koude en winterse dagen. Met de verwarmbare achterbank zitten uw achterpassagiers er net zo behaaglijk bij als u. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
U kunt het audiosysteem en het full map navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Hyundai heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor en natuurlijk zijn er ook parkeersensoren achter. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Ook lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes horen tot de voorzieningen op deze auto.
De kwaliteit van deze auto is wat u van een Hyundai mag verwachten. Om deze Hyundai echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Wij zijn een officiele BOVAG-dealer en leveren al onze auto's met NAP(Nationale Auto Pas). Garantie mogelijk van 6 tot 24 maanden, ook geldig bij de officiele merkdealer in uw omgeving. Prijs is exclusief afleverpakket. Voor zowel zakelijke als particulieren klanten bieden wij diverse financiering en verzekeringsmogelijkheden. Zie onze website voor een zeer uitgebreide foto en filmreportage of kijk voor meer informatie op: www.fortisautomotive.nl Let op Staat uw huidige auto er niet tussen , kijk dan ook eens op onze andere website www.fortisautomotive.nl/aanbodimport/ Hier vind u ruim 100.000 geselecteerde dealeroccasions uit Duitsland met Nederlandse rijklaarprijzen . .