MarktPlaza

Hyundai ix35 - 2.0i i-Catcher

526x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 215/70 R16
GVW: 1.980 kg
Afmetingen (LxBxH): 441 x 182 x 167 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 10,4 s
Topsnelheid: 184 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,6 l/100km (1 op 13,2)
Brandstofverbruik in de stad: 9,9 l/100km (1 op 10,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,2 l/100km (1 op 16,1)
CO2 uitstoot: 180 g/km
Emissieklasse: Euro5
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 181 - 203 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterbank verwarmd
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Bagage-scheidingsnet
- Bagagedek
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- Hoofdsteunen actief
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 18"
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-systeem full map
- Radio-CD/MP3 speler
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
Deze Hyundai ix35 komt uit 2011, werd geleverd van 01-03-2010 tot 30-11-2013 en kostte toen € 30,840.-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2011 op kenteken, is voorzien van een benzine motor, heeft een maximum vermogen van 120 kW (163 PK) en een cilinderinhoud van 1998 cc.
De personenauto heeft een topsnelheid van 184 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 10.4 seconden. Het verbruik van deze personenauto is gemiddeld 7.60 liter per 100 km en hij weegt 1355 kg. De wegenbelasting bedraagt € 181.- per kwartaal.
Bij het ontwerpen van de Hyundai Ix35 stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. De aandrijving van deze Hyundai wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De auto is uitgerust met stijlvolle, lederen bekleding. Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. Het panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en kan worden geopend voor extra ventilatie. Met de verwarmbare achterbank zitten uw achterpassagiers er net zo behaaglijk bij als u.
Tijdens de rit bedient u het audiosysteem en het navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Hyundai is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Deze Hyundai is voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Hyundai Ix35 samen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control.
Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.