MarktPlaza

Hyundai ix35 - 2.0 CRDi HP 4WD i-Catcher

529x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: mrt 2010 - nov 2013
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Koppel: 383 Nm
GVW: 2.140 kg
Afmetingen (LxBxH): 441 x 182 x 167 cm
Wielbasis: 264 cm
Tankinhoud: 58 liter
Acceleratie (0-100): 9,8 s
Topsnelheid: 195 km/u
Interieurkleur: zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,1 l/100km (1 op 14,1)
Brandstofverbruik in de stad: 9,1 l/100km (1 op 11,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
CO2 uitstoot: 189 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 441 - 469 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG Garantie 6 maanden: https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterbank verwarmd
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Bagage-scheidingsnet
- Bagagedek
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Trekhaak afneembaar
- Voorstoelen verwarmd
Als geen ander weten de Koreaanse automerken auto’s te bouwen van een geweldige kwaliteit. Zoals bijvoorbeeld deze Hyundai ix35 uit 2011, die met zijn kilometerstand van 106539 in een uitstekende conditie verkeert. De krachtige motor geeft deze Hyundai uitstekende prestaties. Met zijn lederen bekleding is deze Hyundai comfortabel en stijlvol. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. Het elektrisch bediende panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en frisse lucht in het interieur. Ook op de achterbank kunnen passagiers zichzelf snel opwarmen dankzij de achterbankverwarming.
Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audiosysteem en het full map navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Hyundai zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. U bent in deze Hyundai ook voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Zoals u mag verwachten van deze Hyundai ix35 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.
Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Hyundai in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
U bent van harte welkom bij Serva, uw Volvo dealer. Kom langs voor een uitstekende aanbieding. Bel direct voor een afspraak: 033-460 30 00. Elke vrijdag KOOPAVOND tot 21.00. Alle moeite is genomen om de informatie op internet zo nauwkeurig en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.