MarktPlaza

Hyundai ix35 - 1.6i GDI Dynamic Geen import/ Ecc/ Pdc

513x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: okt 2010 - nov 2013
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 165 Nm
GVW: 1.830 kg
Afmetingen (LxBxH): 441 x 182 x 167 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 178 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,4 l/100km (1 op 15,6)
Brandstofverbruik in de stad: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
CO2 uitstoot: 149 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2
Autotrust garantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Bagagedek
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Nette Hyundai ix35 1.6GDI Dynamic. Het betreft hier een origineel Nederlands exemplaar welke tot dusver netjes onderhouden is. De Hyundai staat op sportieve lichtmetalen velgen en is onder andere voorzien van een automatische airco, origineel radio/cd/ Aux, leder multifunctioneel stuurwiel, cruise control, elektrische ramen voor en achter, elektrisch verstelbare buitenspiegels en meer.
Met zijn kenmerkende hoge silhouet straalt deze SUV vastberadenheid uit, maar ook de zekerheid dat hij altijd zijn weg vindt, waar u ook naartoe rijdt. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
Onderweg geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Met lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes is deze auto helemaal compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control.
Het spreekt vanzelf dat deze auto wordt geleverd met een tellerrapport van Nationale Autopas en met eventueel Bovag Garantie. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.
Wij zijn een officiele BOVAG-dealer en leveren al onze auto's met NAP(Nationale Auto Pas). Garantie mogelijk van 6 tot 24 maanden, ook geldig bij de officiele merkdealer in uw omgeving. Prijs is exclusief afleverpakket. Voor zowel zakelijke als particulieren klanten bieden wij diverse financiering en verzekeringsmogelijkheden. Zie onze website voor een zeer uitgebreide foto en filmreportage of kijk voor meer informatie op: www.fortisautomotive.nl Let op Staat uw huidige auto er niet tussen , kijk dan ook eens op onze andere website www.fortisautomotive.nl/aanbodimport/ Hier vind u ruim 100.000 geselecteerde dealeroccasions uit Duitsland met Nederlandse rijklaarprijzen . .