MarktPlaza

Hyundai ix20 - 1.6i i-Catcher Leer | Navi | Panorama dak | Camera | Trekhaak

531x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: okt 2010 - jun 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 156 Nm
GVW: 1.710 kg
Afmetingen (LxBxH): 410 x 177 x 160 cm
Wielbasis: 262 cm
Acceleratie (0-100): 10,9 s
Topsnelheid: 184 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,1 l/100km (1 op 14,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
CO2 uitstoot: 139 g/km
Emissieklasse: Euro5
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 495): Afleverpakket Plus: 6 maanden Bovag garantie - Gegarandeerde kilometerstand NAP - APK bij aflevering -12 maanden Mopar Assistance Europa door ANWB - Afleverbeurt - Gepoetst en voorzien van nieuwe matten
## Aanvullende opties en accessoires
- Metaalkleur
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Buitensp.inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Extra getint glas
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
De auto’s van de Koreaanse fabrikanten zijn tegelijk doordacht, dynamisch en degelijk. Neem alleen al deze Hyundai ix20 van het bouwjaar 2011. Deze auto heeft een kilometerstand van 140501. Deze Hyundai is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Het elektrisch bediende panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en frisse lucht in het interieur. Als u stil staat, schakelt het start-stopsysteem de motor uit, dit verlaagt het brandstofverbruik. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Hyundai heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Extra opties op deze auto zijn: boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
Vanaf 1 november 2016 worden de prijzen van onze gebruikte auto’s, conform de wet Consumenten bescherming (artikel 6:193 e.v. BVV), getoond inclusief alle onvermijdbare kosten. Dit is inclusief tenaamstellingkosten, voldoende brandstof en een geldige APK Keuring. Voor aanvullende pakketten klik op onderstaande link:
www.jelletalsma.nl/afleverpakketten/
Jelle Talsma Autobedrijven bestaat al 100 jaar en is een begrip in Friesland met vestigingen in Leeuwarden, Heerenveen en Drachten. Tevens zijn wij de grootste dealer van Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Fiat Bedrijfswagens en Lancia in Noord Nederland.