MarktPlaza

Hyundai ix20 - 1.6i i-Catcher Cruise, climate, panoramadak, stoelverwarming

530x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: okt 2010 - jun 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 156 Nm
GVW: 1.710 kg
Afmetingen (LxBxH): 410 x 177 x 160 cm
Wielbasis: 262 cm
Acceleratie (0-100): 10,9 s
Topsnelheid: 184 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,1 l/100km (1 op 14,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
CO2 uitstoot: 139 g/km
Emissieklasse: Euro5
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Buitensp.inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Extra getint glas
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Voorstoelen verwarmd
Als geen ander weten de Koreaanse automerken auto’s te bouwen van een geweldige kwaliteit. Zoals bijvoorbeeld deze Hyundai ix20 uit 2011, die met zijn kilometerstand van 66520 in een uitstekende conditie verkeert. Verwen uzelf met het lederen interieur in deze auto. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. Het interieur baadt in een zee van licht met het elektrische bediende glazen panoramadak. Minder brandstofverbruik en minder uitstoot. Het start-stopsysteem zorgt ervoor dat de motor uitschakelt terwijl u stil staat. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Ook is de auto voorzien van electronic climate control. Als het regent, schakelt de regensensor volautomatisch de ruitenwissers in. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Natuurlijk behoren boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?
Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met de afdeling verkoop die te bereiken is onder telefoonnummer: 079-3300663/ 664 of kijk op onze website www.vanderlindenauto.nl. Wij streven ernaar om alle informatie op deze site zo correct mogelijk te verwerken. Fouten zijn echter nooit helemaal uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.