MarktPlaza

Hyundai IONIQ - Comfort EV | 4% bijtelling | prijs excl. btw

490x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jul 2016 - 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 295 Nm
GVW: 1.880 kg
Afmetingen (LxBxH): 447 x 182 x 145 cm
Wielbasis: 270 cm
Acceleratie (0-100): 9,9 s
Topsnelheid: 165 km/u
Bekleding: Stof
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: geen
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-navigatie full map
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Cruise control adaptief
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Hill hold functie
- Keyless entry
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lichtmetalen velgen 16"
- Multimedia-voorbereiding
- Oplaadmogelijkheid
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Rijstrooksensor met correctie
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Met slimme techniek, een grote mate van degelijkheid en veel aandacht voor ruimte en comfort hebben de Koreaanse automerken in Europa een zeer goede reputatie verworven. Dat is ook te merken aan deze Hyundai IONIQ van 2017, die een tellerstand heeft van 43044 kilometer. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de dab-ontvanger. Harder en zachter met een druk op de knop: de audiobediening op het stuurwiel maakt het mogelijk. Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger.
De Hyundai IONIQ is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Wanneer u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal. U bent mede dankzij autonoom remsysteem en gordijnairbags achter steeds veilig onderweg.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
Autobedrijf Schippers is een familie bedrijf dat al meer dan 60 jaar in Rijssen gevestigd is en dealer van de merken Hyundai en Fiat.
Ook voor bedrijven hebben wij volop keuze, wij hebben onze eigen lease afdeling waar wij u deskundig te woord kunnen staan over de vele mogelijkheden die er zijn.
U bent van harte welkom!