MarktPlaza

Hyundai i40 Wagon - 1.7 CRDi "i-Catcher" Xenon - Navi - Automaat 136 Pk

603x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jun 2011 - mei 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 320 Nm
Wielbasis: 277 cm
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 406 - 431 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side achter
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagage-scheidingsnet
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- Keyless entry
- Koplampen adaptief
- koplampreiniging
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor voor en achter
- Rijstrooksensor
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
- Spraakbediening
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
mooie robuuste uitstraling en ook nog eens SUPER betrouwbaar !!! Onderhoudsboekjes en sleutels aanwezig !!! net een GROTE beurt gehad met 4 nieuwe banden !!
De Koreaanse autofabrikanten staan erom bekend dat ze auto’s bouwen van geweldige kwaliteit. Deze dealeronderhouden Hyundai i40 Wagon uit 2014 heeft 75209 kilometer op de teller staan. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. Tot de uitrusting behoren ook dakspoiler, extra getint glas, actieve hoofdsteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het premium audiosysteem en het navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. In deze Hyundai kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. De uitrusting van deze Hyundai is met sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook dreigt te raken.
Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.
.---------In onze ruime showroom van 400 m2 vindt u vele merken en modellen in verschillende prijsklassen. Wij adviseren u graag met het maken van de voor u juiste keuze. Staat 'uw' auto er even niet bij ?, dan gaan wij graag voor u op zoek naar net die ene auto. Door een groot netwerk en onze uitgebreide kennis van de markt zijn we altijd in staat de juiste auto voor u te vinden !
Auto Hamstra onderscheidt zich doordat zij niet een merkgebonden organisatie is, maar waar gewerkt wordt op het kwaliteitsniveau van een gerenommeerde merkdealer. Gecheckt bij de Nationale Autopas,Bouwjaren wijken niet af!!eventueel kenteken ter inzage,altijd recente/nieuwe APK+Afleverbeurt Garantie in overleg naar gelang prijs/bouwjaar !!!