MarktPlaza

Hyundai i40 Wagon - 1.6 GDI Blue Business Edition | Navigatie | Achteruitrijcamera | Climate Control

544x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2014 - mei 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 165 Nm
Wielbasis: 277 cm
Tankinhoud: 70 liter
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 195 km/u
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 7,6 l/100km (1 op 13,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): Oostendorp PLUS selectie occasions: U kijkt naar een occasion uit de Oostendorp PLUS Selectie met standaard 24 maanden garantie volgens BOVAG garantievoorwaarden. Bovendien is deze auto rijklaar geprijsd, zonder verborgen kosten. Zorgeloos rijplezier noemen we dat bij Oostendorp Auto. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (24 maanden); Nieuwe APK
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side achter
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- Keyless entry
- Koplampen adaptief
- koplampreiniging
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor voor en achter
- Rijstrooksensor
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
- Spraakbediening
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
Omdat ze auto’s bouwen van hoge kwaliteit, hebben de Koreaanse automerken zich een goede reputatie verworven in Europa. Dat is ook te zien aan deze Hyundai i40 Wagon van het bouwjaar 2015, die 42266 kilometer heeft gelopen. Met zijn lederen bekleding is deze auto comfortabel en stijlvol. Op koude dagen voelt u zich snel behaaglijk op de verwarmbare stoelen. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. In deze Hyundai profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, actieve hoofdsteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het premium audiosysteem en het navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Het luxeniveau in deze Hyundai is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Ook sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
Zoals u mag verwachten van deze Hyundai i40 Wagon is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook dreigt te raken.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
Wilt u meer weten over deze occasion? Neem direct contact met onze verkoopadviseur Jordi Gielens via 0492-745614 of jordi@oostendorp-auto.nl of kom langs voor een kop koffie in onze showroom aan de Varenschut 13 in Helmond. Bij Oostendorp Auto gaan we voor uw zorgeloze rijplezier. Kies voor een occasion van onze Oostendorp PLUS selectie met standaard 24 maanden / 40.000 kilometer garantie op basis van de BOVAG garantie voorwaarden. U herkent deze auto's aan het label rechtsboven op de eerste foto. Kijk op onze website voor onze gehele aanbod en uitgebreide fotoreportages. Bij onze Toyota, Mazda en Hyundai dealervestigingen in de regio Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland slaagt u vast en zeker voor een nieuwe of gebruikte auto. We gaan ervoor! Vernoemde voertuigspecificaties zijn onder voorbehoud. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden.