MarktPlaza

Hyundai i20 Coupé - 1.2 HP i-Motion Comfort | Lichtmetalen velgen

501x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2015 - jul 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 122 Nm
GVW: 1.580 kg
Afmetingen (LxBxH): 405 x 173 x 145 cm
Wielbasis: 257 cm
Acceleratie (0-100): 13,1 s
Topsnelheid: 170 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 109 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Parkeersensor achter
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Rijstrooksensor
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
1e eigenaar. Nieuw door ons geleverd en onderhouden
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Hyundai i20 Coupé. Het is een auto van het bouwjaar 2015, hij heeft 31137 kilometer op de teller staan. Zijn pittige prestaties dankt deze Hyundai aan zijn compacte en zuinige motor. In deze Hyundai profiteert u onder andere ook van: elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Met de audiobediening op het stuur bedient u het audiosysteem zonder uw ogen van de weg te halen. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Het luxeniveau in deze Hyundai is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Deze auto is voorzien van boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Hyundai i20 Coupé is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook dreigt te raken. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.
Autobedrijf Schippers is een familie bedrijf dat al meer dan 60 jaar in Rijssen gevestigd is en dealer van de merken Hyundai en Fiat.
Ook voor bedrijven hebben wij volop keuze, wij hebben onze eigen lease afdeling waar wij u deskundig te woord kunnen staan over de vele mogelijkheden die er zijn.
U bent van harte welkom!