MarktPlaza

Hyundai i20 - 1.2 HP Business Edition| Nieuw model | CLIMA AIRCO | 1e PART.EIGENAAR | NAVI | LANE AS

151x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2015 - jul 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 122 Nm
GVW: 1.580 kg
Afmetingen (LxBxH): 404 x 173 x 147 cm
Wielbasis: 257 cm
Acceleratie (0-100): 13,1 s
Topsnelheid: 170 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 109 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- AUX / USB aansluiting
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buiten temperatuur meter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Isofix bevestigingspunten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtsensor
- Metallic lak
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Reservewiel
- Rijstrooksensor
- Ruitenwisser achter
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Toerenteller
- Vrij van honden of rooklucht
Inclusief nieuwe APK, 6 maanden BOVAG garantie en het ter naam stellen van het voertuig, dus zekerheid! De genoemde prijs is exclusief onderhoudspakket van € 395,- Het onderhoudspakket houdt in; Periodieke onderhoudsbeurt, professionele schoonmaak van in- en exterieur, volle tank brandstof, Airco onderhoud, NAP certificaat en technische controle.
Betreft een origineel in Nederland geleverde auto, dus de volledige historie is bekend en de auto heeft absoluut de juiste kilometerstand.
Deze Hyundai i20 is van het bouwjaar 2015, er staat slechts 51.566 kilometer op de teller. Een grote achterklep geeft toegang tot de riante bagageruimte. Het interieur biedt volop ruimte voor u en uw gezin en de pittige motor staat garant voor uitstekende prestaties. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Tot de uitrusting van deze Hyundai behoren ook getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Het audiosysteem laat zich gemakkelijk bedienen met de audiobediening op het stuurwiel. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Het luxeniveau in deze Hyundai is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Ook is de Hyundai uitgerust met: lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes.
De Hyundai i20 is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Wanneer u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.
Piet Has Automobielen B.V. staat voor kwaliteit, moderne service en een scherpe prijsstelling. Ruim 30 jaar een begrip in West-Friesland!
Wij zijn officieel Erkend Reparateur voor Chevrolet en Daihatsu.Ook zijn wij aangesloten bij de Bovag en zijn we de officiële Vakgarage voor West-Friesland. Inruil is altijd mogelijk.
Uw auto wordt altijd afgeleverd met een nieuwe APK-keuring en boven de 4.500,- altijd met volledige Bovaggarantie.
Piet Has levert als enige in de regio trekhaken van trekhaakcentrum.nl, merk-trekhaken tegen internet prijzen.
Omdat we naast merkdealer ook Allround Vakgarage zijn kunnen we financieringen, verzekeringen en pechhulp voor u afsluiten voor alle auto's.
Vraag naar onze diverse betalingsmogelijkheden. We kunnen een financieringsvoorstel op maat voor u verzorgen met aantrekkelijke rente's. Vraag naar de voorwaarden.