MarktPlaza

Hyundai i20 - 1.2 Comfort | 1e Eig. | Lm-wielen | Navigatie | Camera | Parkeersensoren | Garantie 01

143x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: dec 2014 - jul 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 122 Nm
GVW: 1.580 kg
Afmetingen (LxBxH): 404 x 173 x 147 cm
Wielbasis: 257 cm
Acceleratie (0-100): 13,1 s
Topsnelheid: 170 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 109 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Fabrieksgarantie tot: 14-01-2021
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG Garantie 12 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Rijstrooksensor
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
Hatchbacks zoals deze Hyundai i20 bieden het allemaal: een ruim interieur, fijne rijeigenschappen en comfortabel weggedrag. Deze i20 is uit 2016 en heeft 79777 kilometer op de teller. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met zijn pittige benzinemotor stuurt u deze auto gemakkelijk en vlot door het verkeer. Tot de voorzieningen van deze auto behoren metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Het audiosysteem laat zich gemakkelijk bedienen met de audiobediening op het stuurwiel. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Het luxeniveau in deze Hyundai is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico’s in. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld van rijbaan wisselt. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Om deze Hyundai echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Bij Hyundai Wittenberg in Amersfoort vindt u altijd een ruim aanbod aan nieuwe en gebruikte Hyundai’s. Naast het verkopen van onze Hyundai modellen zijn wij ook gespecialiseerd in andere merken en hebben wij hier altijd een ruim aanbod in. Kortom, bent u opzoek naar een nieuwe- of gebruikte auto dan bent u bij Hyundai Wittenberg in Amersfoort aan het juiste adres! Inruil van elk merk is mogelijk!