MarktPlaza

Hyundai i20 - 1.0 T-GDI Go | Navigatie

523x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 172 Nm
GVW: 1.600 kg
Afmetingen (LxBxH): 404 x 173 x 147 cm
Wielbasis: 257 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 186 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Referentienummer: 2863
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- LED dagrijverlichting
- Navigatiesysteem full map
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Koplampen adaptief
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 15"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Rijstrooksensor
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Dit is nu typisch een auto die u goed moet bekijken. Want hij zal u beslist verrassen met zijn ruimte en zijn rijkwaliteiten. Deze Hyundai i20 heeft 56977 kilometer op de teller staan, hij is van het bouwjaar 2018. Hebt u een vlotte rijstijl? Dan is deze Hyundai met zijn zuinige maar pittige motor geknipt voor u. In deze Hyundai profiteert u onder andere ook van: 15 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
U kunt uw handen aan het stuur houden en uw ogen op de weg. Want het audiosysteem, met dab-ontvangst, en het full map navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. Met de aanwezige airconditioning bepaalt u zelf het binnenklimaat. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. In deze Hyundai kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Hyundai in staat om zelf te reageren op potentiëel gevaarlijke situaties op de weg. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook dreigt te raken. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.
Autobedrijf Schippers is een familie bedrijf dat al meer dan 60 jaar in Rijssen gevestigd is en dealer van de merken Hyundai en Fiat.
Ook voor bedrijven hebben wij volop keuze, wij hebben onze eigen lease afdeling waar wij u deskundig te woord kunnen staan over de vele mogelijkheden die er zijn.
U bent van harte welkom!