MarktPlaza

Hyundai i10 - 1.0i i-Motion Go | 1e Eig. | Navigatie | Cruise control | Climate control | Privacy gl

184x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2016 - mrt 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 94 Nm
GVW: 1.310 kg
Afmetingen (LxBxH): 367 x 166 x 149 cm
Wielbasis: 239 cm
Acceleratie (0-100): 15,1 s
Topsnelheid: 155 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 98 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Fabrieksgarantie tot: 11-11-2021
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Extra getint glas
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
Bij de bouw van de Hyundai i10 wordt niets aan het toeval overgelaten. Vandaar dat hier een auto staat die in optimale conditie verkeert. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Ook extra getint glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.
Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Ook lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
De Hyundai i10 is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Tevens wordt deze auto geleverd met BOVAG Garantie. Heeft u interesse in deze mooie Hyundai? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.
Bij Hyundai Wittenberg in Amersfoort vindt u altijd een ruim aanbod aan nieuwe en gebruikte Hyundai’s. Naast het verkopen van onze Hyundai modellen zijn wij ook gespecialiseerd in andere merken en hebben wij hier altijd een ruim aanbod in. Kortom, bent u opzoek naar een nieuwe- of gebruikte auto dan bent u bij Hyundai Wittenberg in Amersfoort aan het juiste adres! Inruil van elk merk is mogelijk!