MarktPlaza

Hyundai i10 - 1.0i Go 2017 Navigatie

496x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
GVW: 1.310 kg
Afmetingen (LxBxH): 367 x 166 x 150 cm
Wielbasis: 239 cm
Acceleratie (0-100): 15,5 s
Topsnelheid: 150 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
Brandstofverbruik in de stad: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,5 l/100km (1 op 28,6)
CO2 uitstoot: 93 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- LED dagrijverlichting
- Navigatiesysteem full map
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
U voelt zich meteen thuis achter het stuur van deze Hyundai i10, met zijn ruime en comfortabele interieur. Dit is een auto uit 2017, er staat 45525 kilometer op de teller. Hij rijdt lekker, deze Hyundai. Pittig ook, met dank aan de compacte en zuinige motor. Natuurlijk behoren metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Terwijl het full map navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur of via spraak. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. De uitrusting van deze auto is met verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Deze Hyundai biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
Autobedrijf Schippers is een familie bedrijf dat al meer dan 60 jaar in Rijssen gevestigd is en dealer van de merken Hyundai en Fiat.
Ook voor bedrijven hebben wij volop keuze, wij hebben onze eigen lease afdeling waar wij u deskundig te woord kunnen staan over de vele mogelijkheden die er zijn.
U bent van harte welkom!