MarktPlaza

Hyundai Getz - 1.1i Active 1e Eig. Elektr. ramen, Nwe APK, lage KMstand

653x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Acceleratie (0-100): 15,6 s
Topsnelheid: 150 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik in de stad: 6,9 l/100km (1 op 14,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Color-pakket
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Metallic lak
- Sportief interieur
Als u gebruikssporen zoekt dan zult u die bij deze Hyundai Getz 1.1 Active, bouwjaar 2008, kilometerstand 78538 km niet vinden. De lak is perfect onderhouden, de binnenkant is brandschoon, het onderhoud is stipt uitgevoerd. Alle bijbehorende papieren en boekjes verkeren in nieuwstaat, de laatste grote beurt is uitgevoerd bij 75977 km. Ook deze auto wordt afgeleverd met afleveringsbeurt, nieuwe APK en 3 maanden garantie voor de totaalprijs van slechts € 4.250,-. ook zetten wij de auto gratis op uw naam.
Wij heten U van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom in Nunspeet. Wij bieden U een heldere kijk op mobiliteit.
Wij wijzen U erop dat wij de gebruikelijke zondagsrust in Nunspeet volledig respecteren. Op zondag zijn we daarom gesloten.
Voor meer informatie klikt u op deze link: www.GarageNunspeet.NL
ABS
Bestuurdersairbag
Bumpers in carr. kleur
Centrale deurvergr.
EBD
Elektrische ramen voor
Hoofdsteunen achter
In delen neerkl. achterb.
Passagiersairbag
Startblokkering
Stuurbekrachtiging
Verstelbaar stuur
Lederen stuurwiel
Lederen versnellingspook
Metalliclak
Zij airbag(s) v.
Deze versie van de Hyundai Getz is geleverd van oktober 2005 tot december 2008. De laatste nieuwprijs bedroeg € 10.495.
De auto heeft een benzinemotor en levert een maximum vermogen van 66 pk. Het gemiddeld verbruik bedraagt 5,5 l/100km (1 op 18,2).
Dit schrijft de ANWB:
Sympathieke Koreaan
Gemiddelde rijeigenschappen
Voldoende vlot en handelbaar
Zeer betrouwbaar
Sommige auto’s lijden een onopvallend, maar daarom nog niet onsuccesvol bestaan. De Hyundai Getz is zo’n auto. ‘Hot’ is de Getz nooit geweest, maar heeft vrijwel consequent een degelijk publiek aangesproken. Voor veel kopers was de Getz hun eerste Hyundai, maar niet de laatste.
Waar praten we over?
Het is een opmerkelijke gewoonte van Hyundai om nieuwe modellen niet exact de plaats in het programma te laten innemen van een eerder model. De Getz viel als het ware tussen de toenmalige Atos en Accent in. De Getz was bij zijn introductie al geen opvallend moderne verschijning, eerder wat behoudend. Een bezwaar is dat nooit gebleken, want de compacte Hyundai had altijd iets sympathieks over zich en wist eveneens meer behoudende autokopers aan te spreken. Die wisten zijn hoge kwaliteitsniveau ook zeer te waarderen. De Getz is vrijwel uitsluitend verkocht aan particuliere kopers.
Kwalitatief is de Getz een bijzonder sterke auto.
Wij hebben voor u de moeite genomen om alle informatie in deze advertentie zo precies en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Controleer bij uw bezoek / aankoop bij Garage Nunspeet de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Maandag 13:00-17:00 Dinsdag 10:00-17:00 woensdag 10:00-17:00 Donderdag 10:00-17:00 Vrijdag 10:00-17:00 Zaterdag 10:00-17:00 Zondag GESLOTEN Wij heten U van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom in Nunspeet. Wij bieden U een heldere kijk op mobiliteit. Wij wijzen U erop dat wij de gebruikelijke zondagsrust in Nunspeet volledig respecteren. Op zondag zijn we daarom gesloten. Met vriendelijke groet, Peter&Armin Kalischewski