MarktPlaza

Hyundai Atos - GEZOCHT: ACCENT EXCEL TUCSON SANTA FE

183x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Afmetingen (LxBxH): 3495 x 1495 x 1615 cm
Wielbasis: 2.380 cm
Inhoud laadruimte: 263/1.084 l
Acceleratie (0-100): 15,1 s
Topsnelheid: 142 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: black
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik in de stad: 8,0 l/100km (1 op 12,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
CO2 uitstoot: 150 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Algemene staat: goed
Technische staat: goed
Optische staat: goed
Aantal sleutels: 1
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 62 per kwartaal
Bandenmaat: 155/70TR13
Snel een Hyundai Atos verkopen, zonder uitzoekwerk, zonder advertenties te plaatsen, zonder tijd vretende administratie. Daarbij zijn wij u graag van dienst. Als opkoper van tweedehands auto’s bedrijfswagen’s bussen en bestelauto’s kunnen wij zonder voorwaarden uw gebruikte Hyundai atos overnemen. Wij bieden u daarbij:
Binnen 2 uur is de verkoop van de Hyundai atos geregeld
Binnen 24 uur laten we de Hyundai Autos weghalen
U ontvangt direct een vergoeding voor de tweedehands atos
Neem contact met ons op via 085-0471797 voor een afspraak of meer informatie en u kunt uw oude bedrijfsauto of auto meteen van de hand doen. Alle randzaken handelen wij voor u af.
Opkoper tweedehands Hyundai atos
Wij onderhouden contacten in binnen- en buitenland met allerlei partners die interesse hebben in de aankoop van de Hyundai atos. Meerdere auto’s tegelijk, tweedehands (van alle leeftijden), met schade, total loss zelfs; voor alle condities, types en bouwjaren zijn er kopers in de markt. Collega-bedrijven of particulieren, gebruikers in het buitenland, garage- en sloopbedrijven. Dankzij onze contacten in heel Nederland en ver daarbuiten kunnen we u te allen tijde van dienst zijn als u een Hyundai atos te koop heeft. U heeft verder nergens omkijken naar en kunt u dus volledig op uw eigen werk richten terwijl wij een koper zoeken voor uw Hyundai atos.
Verkoop Hyundai atos
Voor de aankoop en verkoop van Hyundai atos bussen werken we samen met RDW erkende bedrijven. Betrouwbare ondernemingen die bovendien bij inkoop van zwaar beschadigde, kapotte, afgekeurde of afgeschreven Hyundai atos zorgt voor een duurzame verwerking van het voertuig. Wij kunnen daardoor een eerlijke vergoeding voor de oude bedrijfsauto of auto afspreken. Dat maakt onderdeel uit van onze complete service:
Wij zorgen voor veilig transport van de Hyundai atos
De chauffeur van de ophaalservice betaalt u contant het afgesproken geldbedrag voor de atos
Wij zorgen ervoor dat de verzekering en belasting voor de bedrijfswagen worden stopgezet.
Meer vragen over onze service? Bel 06-12408016
Meerdere uitvoeringen Hyundai atos aanbieden
Heeft u een hyundai atos te koop, dan heeft u een aantrekkelijke bedrijfsbusof een auto in de aanbieding. De middelgrote Hyundai atos bus is een veel gebruikte en flexibele wagen voor het bedrijfsleven. Verschillende hoogtes en breedtes, diverse gewichtsklassen. Qua uitvoeringen is de Hyundai atos er als gesloten bestelauto, enkele cabine, dubbele cabine, combi of bus voor personenvervoer en als platform cabine of chassis cabine (met open laadbak, gesloten laadbak of kipper). Vele opties dus om een koper te zoeken voor een gebruikte Hyundai atos. Met schade of afgekeurd, dat zijn ook nog ‘opties’. Ook die nemen we van u af. Neem voor meer informatie contact op via 06-12408016
Hyundai atos verkopen met gebreken
Is de auto versleten of is de Hyundai atos total loss of zwaar beschadigd bij een ongeval? Ook dan blijven wij inkoper. Via onze partners zorgen wij ervoor dat nog goede onderdelen of materialen worden hergebruikt. Die hebben waarde, ook voor u. Als u contact opneemt via 085-0471797 kunnen we direct een afspraak maken over een prijs voor een Hyundai atos waarvan u wellicht dacht dat hij geen enkele waarde meer had!
BINNEN 2 UUR UW AUTO VERKOPEN? WIJ KOPEN OOK AUTO'S IN! GRATIS EN VRIJBLIJVEND BOD OP UW AUTO! EIGEN OPHAAL SERVICE EN DIRECT CONTANT GELD VOOR UW AUTO!