MarktPlaza

Hymer B MC-I 580 (88)

64x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Hymer
Model: B MC-I 580 (88)
Bouwjaar: 2019
Lengte: 6.99 meter
Aantal slaapplaatsen: 4
Leeg gewicht: 2890 kg
Maximum gewicht: 4430 kg
Uitvoering: Overig
Transmissie: Automaat
Kilometerstand: 32550
Opties:
Vermogen: 130 kW (177 PK)
Garantie: 24/72mnd fabr/wdich
## Aanvullende opties en accessoires
...
Vermogen: 130 kW (177 PK)
Garantie: 24/72mnd fabr/wdich
## Aanvullende opties en accessoires
- Edition 1 one pakket
De nieuwe Mercedes met voorwielaandrijving opent op campertechnike deuren die in het verleden gesloten waren. Een uitstekende samenwerking tussen Hymer en Mercedes hebben deze deuren breed opengezet met de nieuwe Hymer BMC T en BMC i modellen. De zeer comfortabele rijeigenschappen van de nieuwe Mercedes met 9G Tronic Automaat werd gecombineert met het nieuwe SLC , Super Light chassis van Hymer en de camper know how van Hymer zorgde uiteraard voor een parachtige en zeer comfortabele camper die uiteraard oomk al direct het predikaat ANWB camper van het jaar binnen haalde. Als kers op de taart heeftr Hymer 150 stuks Edition1One uitvoeringen gebouwd. Enkele Edition1One uitvoeringen hebben wij kunnen reserveren. Deze BMC-i 580 is nummer 15 van de 150. Rijdt u binnenkort rond met dit unieke exemplaar kom naar onze showroom en wellicht wordt u daadwerkelijk de trotse eigenaar.
Deze camper is uitgerust met een verzwaard chassis met maximale aslast van 4.430 kg. In dit geval is rijbewijs C of C1 benodigd. Deze camper kan ook met rijbewijs B tot 3.500 kg bereden worden. Informeer bij onze verkoopadviseurs over de diverse mogelijkheden.
LET OP: Onze advertenties worden vanaf onze website doorgeplaatst naar meerdere sites. Onze eigen site www.dejongrecreatie.nl is altijd actueel. Andere site helaas niet altijd. Kijk daarom ook altijd op www.dejongrecreatie.nl
2 Eénpersoons bedden
Deze bedden zijn in lengte richting geplaatst. Als optie kan een mogelijkheid tot ombouw naar één groot bed aanwezigm zijn.