MarktPlaza

Hymer B 698 Queensbed

58x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Hymer
Model: B 698 Queensbed
Bouwjaar: 2011
Lengte: 7.35 meter
Aantal slaapplaatsen: 4
Leeg gewicht: 3620 kg
Maximum gewicht: 4250 kg
Uitvoering: Overig
Transmissie: Automaat
Kilometerstand: 78182
Opties:
Boiler: aanwezig
Trekhaak: aanwezig
Vermogen: 118 kW (160 PK)
Garantie: 20.000 km
Kenteken: 21RBL1
## Aanvullende opties en accessoires<...
Vermogen: 118 kW (160 PK)
Garantie: 20.000 km
Kenteken: 21RBL1
## Aanvullende opties en accessoires
- *achteruitrijcamera
- *alde vloeistofverwarming
- *bestuurdersdeur met electr ramen + m1 slot
- *bovenbed
- * combicassettes
- * cruise control
- *douche
- * electrisch verwarmbare-en verstelbare spiegels
- *gas oven
- *groot dakluik
- * luifel in box
- * motor airco
- *radio/cdspeler
- 3,0 ltr motor 157 pk
- Bearlock scm 3 beveiliging
- Dubbeldeurs koel vrieskast
- Electrisch rolluik voorraam
- Lpg installatie ten behoeve van gasapparatuur
- Satelietschotel volautomaat
- Zonnepanelen
Prachtige Hymer B klasse integraal camper met Queensbed en heel veel opties zoals krachtige 3,0 liter 157 PK motor., Alde vloeistofverwarming en electrisch rolluik voor het voorraam. Deze zeer complete Hymer integraal is perfect geisoleerd en hierdoor in alle omstandigheden te gebruiken. Voor wie veel prijs steld op comfort en luxe zowel op campergebied als rij- eigenschapen zal aan deze camper hele veel plezier beleven.
Rijbewijs: Zoals logisch is voor een camper van deze maat en uitvoering met deze rrijhke hoeveelheid accessoires is voor deze camper rijbewijs C of C1 benodigt. Heeft u hier vragen over, wij beantwoorden ze graag.
Deze camper is door ons gecontroleerd op alle grote hoofdpunten bij inname . Voor een meerprijs van 995,-- bieden wij deze camper aan met een complete afleverbeurt en Bovag garantie. Bij aankoop met afleverbeurt ontvangt u : Grote onderhoudsbeurt autotechnisch, goed gekeurde banden volgens Bovag normen, Distributiesnaar vervangen indien binnen 12 maanden na afleverdatum voorgeschreven, grote onderhoudsbeurt + vochtmetiong gehele opbouw, schoonmaken interieur en exterieur, volledige uitleg bij aflevering, cabinemat, 50,-- brandstof , Tenaamstelling/vrijwaren van nieuw en/of inruil voertuig.
OPMERKING eventueel aanwezige SATELIETANTENNE. Vanaf november 2016 heeft een verplaatsing van veel nederlandse zenders naar Astra 3 plaats gevonden. Vraag onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden van de aanwezige antenne en de mogelijkheden en kosten van een update / vervanging van de eventueel aanwezige antenne.
LET OP: Onze advertenties worden vanaf onze website doorgeplaatst naar meerdere sites. Onze eigen site www.dejongrecreatie.nl is altijd actueel. Andere site helaas niet altijd. Kijk daarom ook altijd op www.dejongrecreatie.nl
2 Persoons Queensbed
Het queensbed is in het midden van het slaapgedeelte geplaatst. Aan beide zijde kan men langs het bedlopen en meestal is aan beide zijde een kledingkast geplaatst.Varianten met aan éénzijde een kledingkast en aan de andere zijde een bad/doucheruimte komen ook voor.