Hulp nodig bij je Engelstalige scriptie? Of zoek je ee…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 83x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Te huur
Type prijs
Op aanvraag

Omschrijving

Ben jij op zoek naar iemand die jouw geschreven tekst in het Engels of Nederlands nakijkt? Ben jij op zoek naar een vertaling van je website, boek of ander project? Zoek niet verder!

Ik, Karin Renkema een ex-studente van 27 jaar, ben recent begonnen met mijn vertaalbedrijf Renkema (Ver)Taaldiensten, op freelance basis, en wil mijn diensten graag uitbreiden.

Doordat ik nog maar net begonnen ben, kan ik scherpe tarieven bieden voor projecten. Ben jij bijvoorbeeld een student die hulp nodig heeft met Engels? Of heb jij een website gemaakt in het Nederlands en wil je deze ook in het Engels beschikbaar hebben? Zoek dan niet verder!

Mijn achtergrond
Ik heb een BA en MA in Engelse Letterkunde, dus ik ben academisch onderlegd. Ik heb ongeveer een jaar ervaring met het vertalen van en naar zowel het Engels als Nederlands doordat ik een jaar heb deelgenomen aan het vertalen van nieuwsbrieven en het schrijven van teksten voor allerlei artikelen.

Ik kan
-hulp bieden met scriptie schrijven of corrigeren (Engels/Nederlands)
-allerlei soorten teksten schrijven in het Engels of Nederlands
-vertalen, editen, proeflezen

Ik zou graag
-mijn tanden in een groot project zetten, zoals het vertalen van een boek of het schrijven van artikelen of gehele hoofdstukken voor bijvoorbeeld een boek, maar ik sta open voor van alles om ervaring op te doen in de schrijf- en vertaalwereld.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.