MarktPlaza

Huis op 900 meter van de zee met zwembad en privégarage Ref: 1167

618x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Huis op 900 meter van de zee met zwembad en privégarage

Ref: 1167

Mooi en modern herenhuis op slechts 900 meter van de prachtige stranden van Guardamar del Segura.

Dichtbij allerlei diensten, zoals: medische centra, winkelcentra, bioscopen, restaurants, apotheken, enz.

De woning is gelegen in een kleine urbanisatie met gemeenschappelijk zwembad. 

Het huis is verdeeld over 4 verdiepingen: Privé kelder van 44,58 vierkante meter, met de mogelijkheid om meerdere voertuigen te parkeren en van waaruit u ook toegang heeft tot het huis.

Begane grond bestaande uit een woonkamer, aparte volledig ingerichte keuken, gastentoilet en een afgesloten terras aan voor en achterzijde van de woning.

Op de eerste verdieping die u bereikt via een vaste trap bevinden zich 2 slaapkamers met inbouwkasten en een badkamer met toilet en ruime douche.

Via de vaste trap bereikt u de tweede verdieping, waar een open slaapkamer is, deze geeft u toegang tot een klein terrasje aan de achterzijde, waar ook de boiler hangt en een zonnig terras aan de voorzijde. 

Via het bovenste terras aan de voorzijde heeft u zicht op de zee.

Guardamar is een typisch Spaanse kustplaats met alle voorzieningen om de hoek. Het strand is er prachtig en zeer groot. Daarnaast zijn er nog de duinen, vele fietspaden en parken + het dennenbos. En indien u behoefte heeft aan Nederlandse TV en internet kunnen wij dit ook voor u regelen.

In de omgeving zijn : Restaurants, winkels, apotheken, dokters, bars, café’s. Ook veel leuke dorpen in de omgeving van Guardamar :Punta Prima, Santa Pola, Rojales, Benimar, La Mata, maar ook de grote steden zijn niet ver : Torrevieja, Alicante, Elche, Orihuela en Benidorm. Met de auto bent u overal binnen 2 tot 45 minuten. Ook zijn er deze omgeving genoeg dingen te doen : Natuurpark, Waterparken, Attractiepark (Benidorm),karten, jetski’s huren, boten huren, fietsen etc.