MarktPlaza

Hovenier Eindhoven

21x bekeken
5 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren hovenier in Eindhoven? Zoek niet verder! Bij Hovenier Eindhoven staan wij klaar om uw tuin om te toveren tot een prachtig groen paradijs. Wij zijn gespecialiseerd in een breed scala aan tuinwerkzaamheden, van het ontwerp en de aanleg tot het onderhoud van zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen. Ons doel is om uw buitenruimte op zijn best te laten stralen, elk seizoen opnieuw.Mijn naam is Kees Veen, en met jarenlange ervaring in de hoveniersbranche help ik samen met mijn team van vakmensen uw tuin te verzorgen en te verbeteren. Wij geloven in maatwerk en luisteren naar uw wensen, zodat uw tuin geheel naar uw smaak wordt ingericht. Of u nu een strakke moderne tuin wilt of juist een weelderige natuurlijke uitstraling zoekt, Hovenier Eindhoven staat voor u klaar met persoonlijk advies en een professionele aanpak.
Onze diensten omvatten onder andere:
  • Tuinontwerp: Samen creëren we een tuinontwerp dat volledig aansluit bij uw smaak en de mogelijkheden van uw buitenruimte. Of het nu gaat om een kleine stadstuin of een grote bedrijfstuin, wij zorgen voor een passend en creatief ontwerp.
  • Tuinaanleg: Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaan wij aan de slag met de aanleg van uw tuin. Dit kan variëren van het plaatsen van nieuwe planten en bomen tot het aanleggen van bestrating, vijvers of terrassen.
  • Tuinonderhoud: Heeft u al een prachtige tuin, maar heeft deze regelmatig onderhoud nodig? Wij bieden een uitgebreid onderhoudspakket aan, inclusief snoeien, maaien, bemesten en onkruidbestrijding. Zo blijft uw tuin het hele jaar door in topconditie.
Waarom kiezen voor Hovenier Eindhoven? Bij ons staat klanttevredenheid voorop. We werken met hoogwaardige materialen en duurzame oplossingen, zodat u lang kunt genieten van uw tuin. Bovendien zijn we flexibel en betrouwbaar: we komen onze afspraken na en leveren altijd vakwerk. Uw tuin verdient immers de beste zorg!
Wilt u meer weten over onze diensten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Bezoek onze website hoveniereindhoven.net voor meer informatie of neem direct contact met ons op via telefoon of e-mail. Wij staan klaar om uw tuinwensen te realiseren!
Contactgegevens
Hovenier Eindhoven
Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven
Telefoon: 040 369 07 17
Website: https://hoveniereindhoven.net/