MarktPlaza

Hovenier Den Haag

7x bekeken
3 uur geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren hovenier in Den Haag? Hovenier Den Haag staat klaar om uw tuinwensen werkelijkheid te maken. Onder leiding van Kees Veen bieden wij een breed scala aan tuinservices, van ontwerp en aanleg tot onderhoud en renovatie. Of u nu een kleine stadstuin heeft of een grote buitenruimte, ons team zorgt ervoor dat uw tuin er altijd prachtig bij ligt.
Onze expertise omvat onder andere:
  • Tuinontwerp en aanleg: Samen met u ontwerpen we de tuin van uw dromen. Wij houden rekening met uw wensen en de specifieke omstandigheden van uw tuin.
  • Tuinonderhoud: Of het nu gaat om regelmatig onderhoud of een eenmalige grote opknapbeurt, wij zorgen ervoor dat uw tuin altijd in topconditie is.
  • Snoeiwerkzaamheden: Voor het snoeien van bomen, struiken en heggen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw planten gezond blijven en mooi groeien.
  • Grasaanleg en -onderhoud: Een mooi gazon is vaak het middelpunt van de tuin. Wij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van uw gazon, inclusief bemesting en maaien.
  • Beplantingsadvies: Het kiezen van de juiste planten kan lastig zijn. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u de perfecte beplanting voor uw tuin te selecteren.
Waarom kiezen voor Hovenier Den Haag?
Wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak, waarbij we altijd luisteren naar de wensen van onze klanten. Elk tuinproject is uniek en verdient maatwerk. Wij werken met hoogwaardige materialen en planten om ervoor te zorgen dat uw tuin jarenlang meegaat. Bovendien bieden wij duurzame oplossingen die goed zijn voor zowel uw tuin als het milieu.
Op zoek naar meer inspiratie of benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek onze website voor meer informatie over onze diensten. Hier vindt u ook foto’s van eerdere projecten en kunt u eenvoudig contact met ons opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Kies voor Hovenier Den Haag, en geniet het hele jaar door van een prachtige tuin. Of het nu gaat om een eenmalige opknapbeurt of regelmatig onderhoud, wij staan altijd voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en laat u verrassen door de mogelijkheden.
Contactgegevens:
Hovenier Den Haag
Johan de Wittlaan 7
2517 JR Den Haag
070 569 01 21
https://hovenierdenhaag.net/