MarktPlaza

Hovenier Breda

39x bekeken
17 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

**Tuinaanleg en -onderhoud door Hovenier Breda**

Bij **Hovenier Breda** staan we klaar om uw tuinwensen werkelijkheid te maken. Of het nu gaat om het aanleggen van een compleet nieuwe tuin, periodiek tuinonderhoud, of specifieke tuinwerkzaamheden zoals snoeien en bestrating, ons team van ervaren hoveniers staat voor u klaar. Met passie voor groen en oog voor detail creƫren we een tuin die perfect past bij uw levensstijl en wensen.

### Waarom kiezen voor Hovenier Breda?

Als specialist in tuinaanleg en tuinonderhoud in Breda en omgeving, bieden wij een breed scala aan diensten aan. Van het ontwerp van uw droomtuin tot de volledige aanleg en het onderhoud daarvan. Bij **Hovenier Breda** werken we uitsluitend met de beste materialen en planten om ervoor te zorgen dat uw tuin er altijd verzorgd uitziet. Ons team staat bekend om zijn vakmanschap, betrouwbaarheid en klantgerichte aanpak.

#### Onze Diensten

- **Tuinaanleg**: Of u nu een moderne, strakke tuin wilt of juist een weelderige, natuurlijke omgeving, wij realiseren het voor u. We verzorgen het volledige proces, van ontwerp tot oplevering.
- **Tuinonderhoud**: Een mooie tuin vereist regelmatig onderhoud. Wij bieden zowel eenmalige onderhoudsbeurten als doorlopende onderhoudscontracten aan, zodat uw tuin altijd in topconditie blijft.
- **Snoeien en planten**: Voor het snoeien van bomen en struiken, en het planten van nieuwe beplanting, kunt u rekenen op onze deskundigheid. We zorgen ervoor dat alles netjes en professioneel wordt uitgevoerd.
- **Bestrating en terrassen**: Naast groenwerkzaamheden verzorgen wij ook de aanleg van terrassen, paden en opritten. Hierdoor wordt uw tuin een compleet plaatje waar u jarenlang van kunt genieten.

### Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Bij **Hovenier Breda** streven we naar niets minder dan perfectie. Jeroen Schenk en zijn team van professionals hebben jarenlange ervaring in het vak en weten precies wat er nodig is om een tuin om te toveren tot een groene oase. We luisteren naar uw wensen, geven deskundig advies en werken nauwkeurig om het beste resultaat te behalen.

Wilt u meer informatie over onze diensten of een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte? Bezoek dan onze website [**hovenierbreda.com**](https://hovenierbreda.com) of neem direct contact met ons op. Jeroen Schenk en zijn team staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droomtuin.

**Contactgegevens:**
Verlengde Poolseweg 16  
4818 CL Breda  
Noord Brabant  
076 369 02 81
https://hovenierbreda.com/