MarktPlaza

Hovenier Amsterdam

13x bekeken
8 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele hovenier in Amsterdam? Dan bent u bij Hovenier Amsterdam aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan tuinonderhoud en tuinaanleg diensten voor zowel particuliere tuinen als zakelijke groenvoorzieningen. Ons bedrijf, Hovenier Amsterdam, richt zich op het creëren van groene, gezonde en stijlvolle buitenruimtes die perfect aansluiten bij uw wensen en de natuurlijke omgeving van uw woning of bedrijfspand.
Als ervaren hovenier in Amsterdam, begrijpen wij hoe belangrijk het is om uw tuin in optimale conditie te houden. Of het nu gaat om regulier onderhoud, het herinrichten van uw tuin, of het aanleggen van een compleet nieuw tuinontwerp, ons team van specialisten staat voor u klaar. Wij bieden onder andere de volgende diensten aan:
  • Tuinontwerp en aanleg: Samen met u creëren wij een uniek tuinontwerp dat volledig aansluit bij uw wensen en budget. Van kleine stadstuinen tot grotere groene ruimtes, wij zorgen voor een tuin waarin u kunt ontspannen en genieten.
  • Tuinonderhoud: Het onderhouden van een tuin kan veel tijd en kennis vergen. Ons team verzorgt uw tuin tot in de puntjes, van snoeiwerk tot bemesting en gazononderhoud.
  • Boomverzorging: Naast het reguliere tuinonderhoud, bieden wij ook boomverzorging aan. Wij snoeien bomen, verwijderen ongewenste beplanting en verzorgen het kappen van bomen indien nodig.
  • Beschoeiing en bestrating: Wilt u uw tuin voorzien van een mooie oprit of een robuuste beschoeiing langs het water? Wij bieden hoogwaardige beschoeiings- en bestratingsoplossingen die niet alleen functioneel maar ook esthetisch aantrekkelijk zijn.
Onze website biedt u uitgebreide informatie over onze diensten en eerdere projecten. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Waarom kiezen voor Hovenier Amsterdam?
Bij Hovenier Amsterdam, met eigenaar Maurits Jongstra aan het roer, staan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid centraal. Wij geloven in duurzame oplossingen en werken uitsluitend met de beste materialen en technieken. Of het nu gaat om een klein onderhoudsklusje of een grootschalig tuinproject, wij bieden altijd maatwerk en persoonlijke aandacht.
Bezoek voor meer informatie en om direct een afspraak te maken.
Contactgegevens:
Zekeringstraat 17A
1014 BM Amsterdam
Noord-Holland, Nederland
Telefoon: 020 369 5691
https://hovenieramsterdam.org/