MarktPlaza

Hoofdmassage, R. Widdowson

57x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Hoofdmassage, R. Widdowson
2000
128 blz
Paperback
19x26 cm
Hoofdmassage is een eenvoudige en efficiënte methode die stressverlagend werkt, ontspanning brengt en door het verminderen van velerlei spanningen andere kwalen voorkomt.
Dit praktische werkboek behandelt alle elementaire hoofdmassageroutines. In combinatie met duidelijke stap-voor-stapfoto's worden technieken voor het masseren van gelaat, hoofd, schedel, nek en schouders gedetailleerd en helder uiteengezet.
Hoofdmassage is zo opgezet dat de lezer vaardig leert te werken met technieken die vanuit verschillende tradities - waaronder de Ayurvedische - zijn ontwikkeld. De eenvoud en vooral ook de toepasbaarheid van de technieken maken dat deze massages overal en door velen te gebruiken zijn. Zowel professionele therapeuten als schoonheidsspecialisten en degenen die deze massages binnen eigen kring willen toepassen, vinden in dit boek een uitstekende inleiding en uitwerking van de verschillende hoofdmassagetechnieken.
Hoofdmassage is een klassieke therapie, die zich onder invloed van de praktijk continu vernieuwt en steeds meer integreert in bestaande ontspannings- en schoonheidstherapieën.