MarktPlaza

Hongarije Huis te koop met gasverwarming Tiszameer 20 km Immo kopen HUURKOOP ZONDER AANBETALING

29x bekeken
3 jaar geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

NATUURPARADIJS TISZAMEER

HONGARIJE 3381 Pely, Perenyi Laszlo utca 28. HUURKOOP ZONDER AANBETALING. Huis te koop. Dit Hongaarse dorp heeft ongeveer 1.500 inwoners. Naar het Tiszameer is het 20 km en naar Heves is het 13 km. Men is hier snel op de snelweg naar Boedapest -124 km- en Debrecen. Met een mountainbike is het 10 km naar het meer.

Dit huis van ong. 90 m2 uit de GOLD SERIE***** is onlangs door de vorige eigenaar gerenoveerd. Men kan hier zo intrekken, De tuin is maar liefst 928 m2. Door de grenssluiting was het niet mogelijk om de gebruikelijke 2 foto,s van de tuin te maken. In Hongarije is de tuin grasland.De indeling is: ruime woonkamer, keuken met de inrichting van de foto, badkamer met douchecabine, 2 slaapkamers. Verwarming met gasgevelkachels. Laminaat- en tegelvloeren.

Geen aanbetaling en tijdelijk geen jaarlijkse 7 % prijsverhoging (over de hele looptijd). Hongarije is van plan de grens in het voorjaar te heropenen.

HUURKOOP 84 X 449 EURO (tot 70 jaar)
OF 67 x 537 EURO
OF 54 X 629 EURO

Belastingparadijs Hongarije. Op arbeidsongeschiktheidsuitkeringen en pensioenen (uitgezonderd die van ambtenaren) geen inhouding van loonheffing in Nederland en Belgie. Vervolgens heft Hongarije op die uitkeringen geen belasting.

Zie www.tiszameer.com voor meer aanbiedingen.

Dr Adri Scholtens TELEFOON 0031 24 3733061

GOLD SERIE**** tiszameer.com en Natuurparadijs Tiszameer zijn geregistreerde handelsnamen.