Hongaars wijnhuis te huur voor vakantie

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 3700x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Te huur
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

In het midden van het terrein tussen andere wijngaarden staat een gezellig wijnhuis dat u kunt huren. Het biedt uitzicht over de landerijen en het Mecsek gebergte van Pecs te Hongarije.
De onderverdieping bestaat uit één ruimte, ingericht met een eenvoudige keuken, koelkast/vriezer, magnetron, kooktoestel, (slaap)bank en eetkamertafel. Er is serviesgoed aanwezig, pannen, bestek, BBQ enz.
De bovenverdieping bestaat eveneens uit één ruimte met bad-douche, 2 bedden, een slaapbank, tv via de schotel, en mini koelkast. De toilet is via buiten bereikbaar.
Indien gewenst is er voldoende ruimte in de tuin om een extra tent of badje te plaatsten.
Het is een heerlijke natuurlijke locatie om volledig tot rust te komen. Ook kunt u er veel wild spotten, zoals roofvogels, jakhals, herten en reeën enz. In de omgeving is het ook heerlijk wandelen tussen de vele wijnhuisjes. Als u de drukte wilt opzoeken geen probleem, de stad Pecs is op een steenworpafstand bereikbaar, waar veel te beleven valt. Ook de beroemde thermale baden zijn op korte afstand bereikbaar.
De huurprijs is 385 euro all-in, vanaf vrijdag 15:00 t/m vrijdag 11:00. Linnengoed dient zelf meegebracht te worden. Wij hopen u te mogen verwelkomen in het mooie Baranya. Mocht u extra informatie willen graag bellen via WhatsApp of een sms.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.