MarktPlaza

Hondert Vyf en Vyftig Bybelsche Print Verbeeldingen 1736

164x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hardcover. Hondert Vyf en Vyftig Bybelsche Print Verbeeldingen, Vertoonende de Voornaamste Historien der H. Schriftuur, Cierlyk in het koper gebragt door Andries van Buysen en met Nederduytsche Vaersen verciert door Reynier van Anslo. 't Amsteldam by Jacob Graal, Boekverkoper op het Koninks Plyn, by de Heeregragt. 1736.(8)+201+111 blz. Titelpagina in rood en zwart.
Eerste deel (201 bladzijden) het Oude Testament, tweede deel het Nieuwe Testament. Voorin gravure (portret). Op de oneven gepagineerde bladzijden steeds een gravure welke ongeveer de helft van de bladzijde in beslag neemt. Bladzijde 13/14 mist een stuk, waardoor een stuk tekst weg is (de prent is compleet). Enkele scheurtjes in de marge maar voor leeftijd nog zeker in goede staat.
In oude vellum band uit de tijd, met blind gestempelde decoratie. Bruinleren titelschildje bedrukt in goudopdruk. Band gebruind/smoezelig maar voor leeftijd in goede staat. Fraaie prentenbijbel. Referentienummer 5704.
600 euro
Als u biedt is dat exclusief verzendkosten (14,45 euro als verzekerd pakketje). Afhalen is ook mogelijk op afspraak. Zie ook mijn andere advertenties.