MarktPlaza

Hondenbank Snuggle Grijs | Tijdelijk extra voordelig

276x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

• Afmetingen: 68 x 41 x 38 cm.
• Draagvermogen tot 10kg.

Hondenbank Snuggle Grijs heeft een gebogen vorm en is ontworpen met een hoog slaap comfort-contourstijl. Dit geeft elke hond een ​​gevoel van veiligheid en geborgenheid tijdens het slapen. De bank is perfect voor honden die graag opkrullen tijdens het slapen.

Op de foto willen wij deze lieverd Simba aan je voorstellen, een Toy Poedel van 4 kg. die lekker comfortabel ligt op het ultra zacht en rijk gevuld pluche kussen. De hondenbank is zeer comfortabel en duurzaam en heeft een stevig frame en pootjes waardoor de hond geen last heeft van tocht of kou. Aan de achterkant van de bank is een opbergruimte waar je bijvoorbeeld hondenspeelgoed en kauwbotten in kunt bewaren.

Door de hoge, afgeronde rug- en armleuning kan je hond heerlijk wegkruipen in deze bank. Het luxueuze kussen is lekker dik en de cover is wasbaar, zodat je hond lang plezier kunt hebben van deze mooie bank. Het kussen is gevuld met een comfortmix van gefreesd schuim en polyvulling. Deze tijdloze hondenbank is gemaakt van imitatie-suède met aan de buitenkant een basketwave patroon. Deze klassieke sofa is een aanwinst voor iedere hond of kat en past in elke huiskamer!

Alle bestellingen vanaf €39,95 worden gratis verzonden