Honda N 600 - Honda N 600 Touring 1972 unieke staat

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 480x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Niet van toepassing

Omschrijving

Deze kleine rakker is een Honda N600 uit 1972 een zogenaamde Japanse Kei Car, autootjes van een bepaalde dimensie die onder speciale voordelige regelingen vielen in het land van de rijzende zon, deze is uit 1972. Hij is in een erg mooie staat vrij van roest en technisch perfect, zeldzaam is dat het een originele Hollandse eerst uitlevering betreft.
Thierry uit Frankrijk/Parijs kocht deze auto een half jaar geleden op een veiling in Nederland en was voornemens hem op een Frans kenteken te zetten. Een kennis van hem attendeerde hem op onze Suzuki SC Coupe GX, dit was eigenlijk de auto waar hij al heel lang naar zocht in een mooie rijdbare staat, wij hadden hem, ook een Hollandse eerst uitlevering. Na een vriendelijk onderhandelingsritueel kregen we een deal en ruilde hij de Honda in. Gelukkig stond hij nog niet op een Frans kenteken en kregen wij het oorspronkelijk eerste kentekennummer weer bij de auto.
De Honda is een erg leuke auto, erg interessant voor de verzamelaar of voor iemand die er af en toe leuke ritjes mee wil maken, hij is totaal belastingvrij, laag in de verzekering dus voor de kosten hoef je niet bang te zijn. Veel ruimte vraagt hij ook niet dus een overwinteringsplaatsje zal niet moeilijk te vinden zijn.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.