MarktPlaza

Honda Jazz - 1.3 i-VTEC Trend Rijklaar + 6 maanden Bovag-garantie

502x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2015 - okt 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 123 Nm
Wielbasis: 253 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): Standaard: Standaard – € 0,-Nieuwe APKOnderhoudsbeurt volgens fabrieksgarantie 6 maanden comfort-garantie via Car-garantie Inruilwaarde op basis van Autotelex Verzekeringsofferte20 liter brandstofProfessioneel poetsenTe naam stelling
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Financiering mogelijk
- Henk Jongen Auto's al 50 jaar service zoals 't hoort!
- Hill hold functie
- Hoge zitplaatsen
- Inruil altijd mogelijk
- Isofix
- LED dagrijverlichting
- Multimedia-voorbereiding
- Stoel bestuurder in hoogte verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Wereldwijd worden de Japanse automerken geprezen om hun baanbrekende ontwerpen en het hoge kwaliteitsniveau van hun auto’s. Dat is ook te merken aan deze Honda Jazz uit 2017 die 40411 kilometer heeft gelopen. Stoelverwarming maakt deel uit van de rijke uitrusting van deze auto. Bij de uitrusting van deze Honda horen onder meer elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Met de dab-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de alllerhoogste geluidskwaliteit. Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. airconditioning koelt het interieur zodat u altijd ontspannen op uw bestemming aankomt. De elektronische systemen in deze Honda helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. En deze auto heeft ook isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
Zoals u mag verwachten van deze Honda Jazz is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan. Met voorzieningen als autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, bent u altijd veilig onderweg.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.
Bij het ontwerpen van de Honda Jazz stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze Jazz is van het bouwjaar 2017. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. Bij de rijke uitrusting horen ook elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Met de dab-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de alllerhoogste geluidskwaliteit. Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Deze auto heeft airconditioning aan boord. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Honda is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Honda Jazz heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing. Met voorzieningen als autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, bent u altijd veilig onderweg.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?
Bedankt voor uw interesse in deze auto. Welkom bij autobedrijf Henk Jongen, onderdeel van Bosch Car Service. We zijn een familiebedrijf gevestigd in Helmond en al bijna 50 jaar gespecialiseerd in het verkopen van nieuwe en gebruikte auto’s en bedrijfswagens. Uw auto wordt bij ons met zorg rijklaar gemaakt in onze eigen werkplaats en ook daarna kunt u rekenen op uitstekende service.
Koopt u een occasion bij Henk Jongen Auto’s dan weet u precies waar u aan toe bent. We bieden u volop keuze in prijs, garantie en service zoals het hoort. Bij iedere auto op deze site staat onze vaste rijklaar-prijs inclusief 6 maanden Bovag-garantie.
Let op dat geldt alleen voor auto's vanaf € 4.500,- en tot 150.000 km.
Standaard – € 0,-
Nieuwe APK (indien nodig)
Onderhoudsbeurt volgens fabrieksvoorschriften
6 maanden Bovag-garantie (vanaf 4.500,- en max 150.000 km)
Inruilwaarde op basis van Autotelex
Verzekeringsofferte
Volle tank brandstof
Professioneel poetsen
Te naam stelling
Distributiepakket € 350,-
De distributieriem vervangen is een specialistische en grote reparatie en kost gemiddeld zo’n € 650,00. (Dat is altijd schrikken bij een onderhoudsbeurt.) Om vervelende verrassingen te voorkomen, bieden we u het volgende aan: Bij aankoop van een auto bij Henk Jongen Auto’s betaalt u slechts € 350,00 voor een compleet nieuw distributiepakket, inclusief waterpomp, spangeleider, looprol distributieriem en montage. We raden dit pakket zeker aan als de distributieriem binnen 20.000 km vervangen moet worden.
Autobedrijf Henk Jongen is uitstekend bereikbaar dankzij goede verbinding vanuit diverse uitvalswegen zoals de A67 (Eindhoven – Venlo), A270 (Eindhoven – Helmond) en N279 (Veghel – Den Bosch). NS-station Helmond bevindt zich op loopafstand.