MarktPlaza

Honda Jazz - 1.3 i-VTEC Trend Automaat | Airco | LED | Cruise control |

555x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jul 2015 - okt 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 123 Nm
GVW: 1.605 kg
Afmetingen (LxBxH): 401 x 170 x 154 cm
Wielbasis: 253 cm
Tankinhoud: 40 liter
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 182 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
CO2 uitstoot: 106 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal handzenders: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG Afleverbeurt (zonder meerprijs): De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Multimedia-voorbereiding
- Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vervolgbotsing preventie
Wilt u meer zekerheid? Kies dan voor het Honda de Bois Afleverpakket (€ 695.-):
De auto wordt dan aan u afgeleverd inclusief :
- uitgebreide inspectie
- 6 maanden onderhoudsvrij inclusief distributieriem (maximaal 10.000KM)
- nieuwe APK keuring
- einde garantiecontrole
- levenslange pechhulp voor Honda's (overige merken 36 maanden)
- de Bois VIP pas basis voor Honda's
- Brandstoftank minimaal halfvol
Het eigentijdse ontwerp en de toonaangevende techniek maken van iedere Japanse auto een kwaliteitsproduct. Dat is ook te merken aan deze Honda Jazz. Dit is een auto uit 2015, er staat 48364 kilometer op de teller. In deze auto profiteert u onder andere ook van: elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de dab-ontvanger. Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. U vindt in deze auto ook airconditioning. In deze Honda kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn sportstuur met schakelpaddels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Honda, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
U bent van harte welkom in onze vestigingen Amersfoort en Utrecht. Bij ons kunt u terecht voor alle nieuwe Honda modellen en wij hebben altijd doorlopend 200 scherp geprijsde occasions op voorraad staan met (Fabrieks)garantie.