MarktPlaza

Honda Jazz - 1.3 i-VTEC Comfort Navigatie In nieuwstaat Jazz automaat met Navi 15278

200x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: nov 2017 - aug 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 123 Nm
GVW: 1.605 kg
Afmetingen (LxBxH): 403 x 171 x 154 cm
Wielbasis: 253 cm
Tankinhoud: 40 liter
Acceleratie (0-100): 12,1 s
Topsnelheid: 182 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik in de stad: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
CO2 uitstoot: 111 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- bots waarschuwing systeem
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- grootlichtassistent
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- LED dagrijverlichting
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metaalkleur
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-pakket
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor voor en achter
- Rijstrooksensor
- Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie
- Verkeersbord detectie
- Voorstoelen verwarmd
Volop ruimte voor uw gezin in deze dealeronderhouden Honda Jazz. Hij is uit 2018 en er staat 15278 kilometer op de teller. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. Bij de rijke uitrusting horen ook 15 inch lichtmetalen velgen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
De dab-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Met de audiobediening op het stuur bedient u het audiosysteem zonder uw ogen van de weg te halen. Het full map navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Dankzij de parkeersensoren voor en achter kunt u met een gerust hart in de kleinste gaatjes inparkeren. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig.
De Honda Jazz is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Honda u om veiliger te rijden. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Met voorzieningen als autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, bent u altijd veilig onderweg.
Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
Veelzijdigheid en doordacht design staan aan de basis van deze ruime Honda Jazz. Dit dealeronderhouden exemplaar is uit 2018 en heeft 15278 kilometer op de teller. Op koude dagen voelt u zich snel behaaglijk op de verwarmbare stoelen. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Met de dab-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het full map navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Honda is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren voor en achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers.
Het rijden met deze Honda wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Honda bovendien autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.