MarktPlaza

Honda Jazz - 1.2 Trend | Tot 2 jaar garantie | Trekhaak | Lm-wielen | Airco | Magic Seats |

531x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2013 - sep 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 114 Nm
GVW: 1.580 kg
Afmetingen (LxBxH): 390 x 170 x 153 cm
Wielbasis: 250 cm
Acceleratie (0-100): 13,0 s
Topsnelheid: 177 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik in de stad: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
CO2 uitstoot: 123 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Metaalkleur
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
De Japanse automerken hebben in de loop van de jaren verschillende keren nieuwe maatstaven gezet als het gaat om kwaliteit en functionaliteit. Dat merk je ook aan deze Honda Jazz uit 2015, met zijn kilometerstand van 42500. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Natuurlijk behoren metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.
In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. De uitrusting van deze auto is met verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Honda Jazz samen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze Honda Jazz heeft 42500 kilometer gelopen, hij is van het bouwjaar 2015. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels.
In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. Met verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.
Op al onze auto's is Bovag garantie van toepassing. Wilt u meer zekerheid? Kies dan voor het Honda de Bois Afleverpakket (€ 695.-):
De auto wordt dan aan u afgeleverd inclusief :
- uitgebreide inspectie
- 6 maanden onderhoudsvrij inclusief distributieriem (maximaal 10.000KM)
- nieuwe APK keuring
- einde garantiecontrole
- levenslange pechhulp voor Honda's (overige merken 36 maanden)
- de Bois VIP pas basis voor Honda's
- Brandstoftank minimaal halfvol
Bij Honda de Bois in Amersfoort vindt u altijd een ruim aanbod in nieuwe- en gebruikte Honda’s. Naast het verkopen van onze Honda modellen zijn wij ook gespecialiseerd in andere merken en hebben wij hier altijd een ruim aanbod in! Kortom, bent u op zoek naar een nieuwe- of gebruikte auto bent u bij Honda de Bois in Amersfoort aan het juiste adres! Inruil van elk merk is mogelijk!