MarktPlaza

Honda CR-V - 2.0i Elegance AUTOMAAT |Trekhaak

677x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Vierwielaandrijving
GVW: 2.080 kg
Afmetingen (LxBxH): 453 x 182 x 168 cm
Wielbasis: 263 cm
Acceleratie (0-100): 12,2 s
Topsnelheid: 177 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,4 l/100km (1 op 11,9)
Brandstofverbruik in de stad: 11,1 l/100km (1 op 9,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
CO2 uitstoot: 193 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 202 - 227 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Bagagedek
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Lederen/alcantara bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaal-/micakleur
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Onderhoudsboekjes
- Parkeersensoren achter
- Parkeersensor voor
- Parkeersensor voor en achter
- Plus-pakket
- Radio-CD/MP3 speler
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Versnellingspook
- Voorstoelen verwarmd
- Wis-/was installatie voor koplampen
Als geen ander munten de Japanse autofabrikanten uit in de toepassing van hoogwaardige materialen en intelligente systemen. Dat merk je ook bij een auto als deze Honda CR-V. De aandrijving van deze Honda wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. Tot de uitrusting van deze Honda behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem en het navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Het luxeniveau in deze Honda is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes is deze auto helemaal compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. De getoonde prijs is de prijs van de auto (inclusief nieuwe APK), exclusief het Occasion garantiepakket t.w.v. 495 euro.Dit pakket omvat de volgende elementen
*Afleverbeurt inclusief eventueel aanvullende werkzaamheden.
*Volledige poetsbeurt in- en exterieur.
*6 Maanden garantie (ook op slijtagegevoelige onderdelen).
Garage Adegeest B.V. is sinds 1972 gevestigd aan het Operapad 1 in Voorschoten.Deze advertentie en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld.Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde advertentietekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn.Er kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en garage Adegeest kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie.Voor vragen en/of meer informatie over de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto bel 071-5616464.