MarktPlaza

Honda BF 115 - 150

61x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Het vermogen en de prestaties om bijna alles op het water te kunnen doen wat u wilt.
Of u nu een speedboot hebt of een grotere boot - met een van deze motoren bent u zeker van optimaal vermogen, waar u ook naartoe gaat. Leun achterover en luister naar het geluid van de zee, terwijl de boot soepel door het water glijdt. Van de BF115 en BF135 tot de BF150 deze motoren zijn zo afgesteld dat ze meer paardenkracht leveren voor een grote verscheidenheid aan boten. Het soepele vermogen dat deze geavanceerde technologie levert, zorgt gegarandeerd voor een glimlach op uw gezicht.
Alle drie de buitenboordmotoren zijn 2.4 liter PGM-Fi motoren met brandstofinspuiting, leverbaar met verschillende paardenkrachtopties voor boten van verschillende afmetingen.
De allernieuwste technologieën combineren Honda's unieke drievoudige koelsysteem met een tweevoudige luchtinlaat. Voeg daar de 'hole shot' technologie BLAST aan toe, en de boot is voordat u het weet aan het planeren. Op de BF150 is VTEC toegevoegd, een geavanceerde race-innovatie voor meer koppel en dat extra stukje power bij hogere toerentallen.
Prijzen:
Honda BF 115 vanaf: € 13.899,-
Honda BF 135 vanaf: € 14.649,-
Honda BF 150 vanaf: € 17.099,-
Extra gegevens:
Merk: Honda
Bouwjaar: 2020
Ligplaats: At Sales Office
Conditie: Nieuw