MarktPlaza

Holterman 50 Open - Pieter Beeldsnijder

69x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Exclusief motorjacht, van Nederlandse topkwaliteit: zeer compleet uitgerust en in zeer mooie conditie
Zeer mooi en vakkundig gebouwd kwaliteitsjacht in uitmuntende conditie. Het jacht is uitgerust met vrijwel alle denkbare opties en uitrusting, waaronder: proportionele boeg- en hekschroef met afstandbediening voor 360° / voorwaarts / zijwaarts manoeuvreren en hydraulische stabilizers voor comfortbel varen op ruwere wateren. Voorts CV, airconditioning, generator, uitgebreide elektronica-set en meer!
Algemeen
Rompvorm: Mooie rondspant romp, met waaiersteven. Fraaie retro classic spiegel
Besturing: Hydraulische bediende stuurstand
Ramen: Rhigo thermo pane beglazing
Doorvaarthoogte normaal: Met staande antennemast. Antennemast elektrisch klapbaar
Overig:
Deze prachtige Holterman is een uitgesproken voorbeeld van hoogstaande Nederlandse jachtbouw. Gebouwd met vakmanschap en oog voor detail. Vooraanstaand jachtarchitect Pieter Beeldsnijder heeft getekend voor de fraaie lijnen van het jacht. Stapt u aan boord van deze Holterman en u bent overtuigd van de kwaliteit. Aanvang bouw 2007 en in 2009 geleverd aan haar eerste en huidige eigenaar.
De romp is gespoten in chique Majestic Blue. Het lakwerk van de opbouw is fraai 'two-tone' uitgevoerd in de kleur Light Grey en Pearl Grey. In het najaar van 2018 is het jacht voorzien van twee nieuwe lagen antifouling.
Het jacht wordt u aangeboden door de eerste eigenaar, die het jacht altijd in haar overdekte botenhuis ligplaats heeft gegeven. Het jacht is daarmee gedurende haar bestaan grotendeels beschermd geweest van weersinvloeden en is daarmee in zeer mooie staat behouden.
Deze rondspant Holterman betreft een comfortabel en zeewaardig ontwerp. Met de twee hydraulische stabilsatoren zijn ruwere wateren ook zeer prettig en stabiel te doorkruisen. Ruime loopdekken en breede gangboorden met beperkte opstap maken het jacht rondom zeer makkelijk begaanbaar. De stuurstand bevindt zich onder de geisoleerde, canvas cabriotop welke aansluit op de antennebeugel. De cabriotop is eenvoudig elektrisch-hydraulisch weg te klappen tegen de antennebeugel, waarmee er tevens geheel open gevaren kan worden. Aansluitend aan de antennebeugel is het gehele achterdek te overkappen met dektent. Desgewenst kunnen de zijpanelen worden uitgeritst waarmee een bimini tegen de zon ontstaat. Vanzelfsprekend is de volledige overkapping weg te klappen, om zittend aan de mooie dektafel van de zon te kunnen genieten.
Accommodatie
Materiaal, kleuren: Zeer smaakvolle combinatie van traditioneel teakhouten betimmering, in combinatie met witte delen en lichte eiken vloer.
Gordijnen: Maatgemaakte gordijnen
Verblijfsruimtes: Prachtige eigenaarshut in achterschip, gastenhut in voorschip, keuken-dinette en mooie salon.
Hutten: Prachtige en ruime eigenaarshut en comfortabel gastenut in voorschip
Slaapplaatsen: Ruim tweepersoonsbed in eigenaarshut. V-vormig bed in gastenhut
Stahoogte: Het interieur heeft een licht en open karakter, met hoge plafonds in de salon en lager gelegen keuken-dinette
TV: Nieuwe TV met KPN Digitienne ontvanger 2019
Kooktoestel & brandstof: Ceramische kookplaat
Overig:
Deze Holterman heeft een prachtig vormgegeven interieur, uitgevoerd in mooi traditioneel teakhout in combinatie met diverse witte panelen. Door het gebruik van teakhout straalt het interieur klasse en warmte uit. Echter, door de diverse witte panelen, de mooie grote ramen en open layout is het interieur zeer ruimtelijk. Mooi detail zijn de lichte eiken vloerdelen, die het interieur een scheeps, doch een fris, eigentijds karakter geven. Aan alles is te zien, dat het interieur met vakmanschap van de werf en oog voor detail van o.a. de eigenaresse vervaardigd is. Met de afzonderlijk bedienbare directe en in-directe sfeerverlichting door het gehele interieur, creëert u zelf het gewenste type licht, voor het moment van de dag.
De lay-out van het interieur is uitermate comfortabel voor verblijf aan boord van de eigenaar, met eventuele gasten. In het achterschip bevindt zich de riante eigenaarshut, met comfortabel bed en dito kast- en bergruimte. De kasten zijn mooi uitgevoerd, met verzonken teakhouten laden en in-directe sfeerverlichting. Leuk detail is zelfs de aanwezigheid van een uitklapbare strijkplank, mooi weggewerkt achter een kastpaneel. Zoals een mooie eigenaarshut betaamt, treft u vanzelfsprekend en-suite een ruime wasgelegenheid, met dubbele spoelbak, grote douche en toilet.
In het voorschip van het jacht, bevindt zich de mooie gastenhut, met ruim V-vormig tweepersoonsbed en eigen en-suite toiletruimte. Voor optimale privacy en comfort is er aan boord tevens een aparte doucheruimte voor gasten aanwezig. In deze natte ruimte, is tevens de Miele wasmachine-droger aanwezig; vanzelfsprekend mooi weggewerkt in kastruimte.
Motor, electra, water
Bouwjaar: In gebruik genomen in 2009
Koeling: Intercooling
Voortstuwing: 4-Blads schroef
Verbruik: Verbruik circa 6 liter bij kruissnelheid
Dynamo: Op beide motoren
Overig:
Het jacht is voorzien van een remote control voor bediening van motoren en propotionele boeg- en hekschroef. Hiermee is overal aan dek overzichtelijk zijwaarts, diagonaal en voorwaarts te manouvreren. De koppelingen van de motoren zijn voorzien van een trolling valve, waarmee er tevens zeer rustig en langzaam te manoeuvreren is.
De zeer verzorgde en overzichtelijk machinekamer is goed bereikbaar. Technisch onderhoud heeft vanzelfsprekend periodiek plaats gevonden en is alijd uitbesteed aan proffesionals.
Tuigage
Strijkinstallatie: Elektrisch-hydraulisch strijkbare antennebeugel
Navigatie en electronica
Roerstandaanwijzer: Raymarine ST60
Kaarten, gidsen: Navionics elektronisch kaartsysteem
Overig:
Zeer completer elektronica-set, overzichtelijk in gebouwd op fraai vormgegeven stuurstand.
Uitrusting
Ankerlier: Elektrische kaapstander ankerlier, met ca. 50 meter RVS ketting
Stootwillen, lijnen: Ruim bemeten set fenders
Buitenkussens: Maat gemaakte kussens voor bank op achterdek
Zwemtrap: RVS met teak treden
Zwemplatform: In romp geïntegreerd zwemplateau
Zeerailing: Zware en vakkundig gemaakte zeerailing, uit RVS
Overig:
Het jacht is voorzien van een elektrisch klapbare antennemast. Door het inklappen van het bovenste deel is de doorvaarthoogte te beperken tot 4,30 meter. De staande antennebeugel over de stuurstand is tevens elektrisch-hydraulisch inklapbaar, waarmee er een doorvaarthoogte van ca. 3,45 meter ontstaat.
Vast windscherm, met gebogen glasdelen uit gehard glas.
2x Verplaatsbare NorSap professionele stuurstoel.
Bergruimte onder bank op achterdek.
Grote bergruimte in achterschip, o.a. voor vouwfietsen is bereikbaar via zwemplateau: over volledige breedte achterschip, circa 90 cm diep en 100 cm hoog.
Extra gegevens:
Merk: Holterman
Bouwjaar: 2009
Ligplaats: Visits on appointment
Lengte: 14.95 meter
Breedte: 4.6 meter
Diepgang: 1.2 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Staal
Rompvorm: Rondspant
Aantal slaapplaatsen: 4
Aantal hutten: Prachtige en ruime eigenaarshut en comfortabel gastenut in voorschip
Doorvaarthoogte: 6
Merk motor: Iveco Aifo
Type motor: N67MNAM15
Bouwjaar motor: 2009
Brandstof: Diesel
Draaiuren: 825
Vermogen: 150
Aandrijving: Shaft
Tank: 1800 l
Boegschroef: aanwezig
Hekschroef: aanwezig
Aantal cilinders: 6
Maximum snelheid: 11
Besturing: Stuurwiel
Toilet(ten): true
Geluidsinstallatie: aanwezig
Kooktoestel: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Vriezer: aanwezig
Verwarming: aanwezig
Airconditioning: aanwezig
Navigatieverlichting: aanwezig
Dieptemeter: aanwezig
Marifoon: aanwezig
GPS: aanwezig
Radar: aanwezig
Acculader: aanwezig
Omvormer: aanwezig
Vuilwatertank: aanwezig
Anker: aanwezig
Buiskap: aanwezig
Zwemtrap: aanwezig