Hollandse garnalen - Garnalen Kopen

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 111x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Niet van toepassing
Type prijs
Op aanvraag

Omschrijving

Garnalen worden steeds populairder: ze zijn gemakkelijk te bereiden, geweldig van smaak en ook een onervaren kok kan garnalen kopen en er iets moois van toveren. Grote Black Tiger garnalen kleine Noorse en Hollandse garnalen, gamba’s of langoustines wij hebben het in A klasse.

OVER ONZE HOLLANDSE GARNALEN


Hollandse garnalen. Door zijn grijsbruine kleur wordt de Hollandse garnaal ook wel de grijze garnaal genoemd. Veel van de Hollandse garnalen worden hier in Nederland gevangen, maar vervolgens in Marokko gepeld. De Hollandse garnalen zijn naast onze Zeeuwse mosselen en haring een product waar we als Nederland best mee mogen pronken, ze zijn namelijk heerlijk!

VANGSTGEBIED


Noordzee, Belgie, Waddenzee, Zeeuwse kust.

WIST JE DAT


Hollandse garnalen worden met kleine boten gevangen. De vissers gebruiken hiervoor een garnalenkor. Nadat de garnalen in de kor belanden worden ze eerst afgespoeld en gezeefd, daarna worden ze direct aan boord gekookt.


Wij zijn bereikbaar van dinsdag tot zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur op: 0 35 544 7815. Je kan er ook voor kiezen om de bestelling zelf af te halen bij Vislokaal in Soest. Ons adres is: Soesterbergsestraat 31, 3768 AE Soest, Nederland. Web: https://www.vislokaal.com/


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.