MarktPlaza

Holger Hannemann: Voetreflextherapie

143x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Holger Hannemann: Voetreflextherapie


De voetmassage is een vorm van meridiaantherapie, evenals de Chinese acupressuur.
Door toepassing ervan kan men zijn lichamelijke en geestelijke constitutie herstellen en verbeteren en een regulerende invloed uitoefenen op de werking van alle organen en de verwijdering van afvalstoffen uit het lichaam. Door voetreflexmassage worden sluimerende levenskrachten gewekt, waarvan u het bestaan misschien niet eens vermoedde.

Wanneer u bij uzelf de vitaliserende werking van de reflexmassage bespeurt - en dat is al na enkele oefeningen - zult u de grote waarde van deze natuurgeneeswijze ten volle onderkennen.

In dit boek leert u stap voor stap hoe u deze therapie succesvol kunt toepassen. In afgeronde hoofdstukken vindt u exacte en praktijkgerichte aanwijzingen hoe u zichzelf en anderen kunt helpen bij:

hart- en vaatzwakte; depressies; pijn in het heupgewricht, gehoormoeilijkheden; pijn in de lenden; rugklachten; hals-, nek- en spierpijnen; lever- en galstoornissen; lusteloosheid; groene staar; weergevoeligheid; menstruatiepijnen; hooikoorts; gebrek aan concentratievermogen en geheugenzwakte; vertraagde darmwerking en verstoppingen en vele andere dagelijks voorkomende kwaaltjes.


Uitg. Strengholt, paperback; geillustreerd. In uitstekende, ongebruikte staat.

kstgez

P011219