HOGE HAKKEN EN EEN HOED - Do van Ranst

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 54x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

HOGE HAKKEN EN EEN HOED - Do van Ranst

Jeugd/Kinderboek v/a ca. 10jr

Davidsfonds/Infodok 2005 (126 blz)

Hardcover

In goede staat

€ 9,95

Verzenden kosten koper: Brievenbuspost (290gr)

ISBN: 9789059081697

Dina is in de wolken. Zij krijgt een rol in een theaterstuk dat speelt in de grote Stadsschouwburg. Ze wordt stilaan een echte actrice. En nee, dat heeft ze niet aan haar grote zus te danken. Of toch? Een klein beetje wel misschien…


Maar het zit Dina niet mee. Mama vindt dat alles te snel gaat. Is Dina niet wat jong voor een rol in de schouwburg tussen al die grote mensen? En sinds Marlowies meedoet aan een missverkiezing, botert het ook al niet goed meer tussen de twee hartsvriendinnen. Heeft Martijn wel nog tijd genoeg om Dina te helpen met haar tekst, nu hij liever bij de mooie Marlowies rondhangt? Gelukkig is er Senne. Hij zal Dina wel leren wat het is om gewoon jezelf te zijn. Maar zijn dreadlocks en vieze kleren echt dé oplossing voor Dina?

Do van Ranst en Dina schitteren samen op de planken van de Stadsschouwburg. Wat ouder en wijzer na hun vorige toneelervaringen in Zeven zinnen en een zoen en Een pruik en paarse lippen. Een grappige zoektocht naar jezelf én oprechte vriendschap.

Meer titels van Do van Ranst:

Morgen is hij weg


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.