Hoe overleef ik het jaar 2000?

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 29x bekeken
  • Datum geplaatst 6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Francine Oomen
Tekeningen: Annet Schaap

125 bladzijden

Van Holkema & Warendorf, 2003
ISBN 90 269 9721 3
harde kaft

==========================
Van de achterzijde:
Rosa brengt oud en nieuw door bij haar vriendje Jonas, die op een boerderij in Limburg woont. Jonas' vader heeft zo zijn eigen ideeën over het milleniumprobleem en is al maanden bezig zich erop voor te bereiden. Zijn vrouw en zoon vinden het allemaal maar grote onzin. De regering heeft toch gezegd dat er niks aan de hand is? Als de eerste vuurpijlen die nacht de lucht in schieten, iedereen juicht en gilt, klinken er plotseling knallen en dreunen die al het andere lawaai overstemmen…
Rosa en Jonas rennen terug naar huis en zien dat het daar donker is. De schrik slaat hen om het hart. Had Jonas' vader toch gelijk? Is alles helemaal niet onder controle? En wat gaat er nu gebeuren?
Dit spannende verhaal over Rosa en Jonas speelde zich af in het jaar 2000. We weten inmiddels dat er niks gebeurd is. Gelukkig maar. Het enige dat er plofte waren het vuurwerk en de champagnekurken. Maar mocht de stroom ooit uitvallen of de computer op tilt slaan, dan ben je er dankzij de survivaltips in dit boek goed op voorbereid!


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.